Da li vam društvene mreže prave veliki problem u vezi?

by | 13 februara, 2018

Kada pročitate ovako nešto, sigurni smo da vam nedostaju stara dobra vremena kada vas je partner zvao na fiksni telefon.:-)  Ovo su najveći pokazatelji da vam društvene mreže loše utiču na vezu:

 

24h online

Ili ti previše visiš na Facebooku, ili tvoj dečko, a činjenica je da ovo najčešće uzrokuje svađe. Zbog Facebooka  ili Instagrama se ponekad čini da ste u ljubavnom trouglu.

via GIPHY

 

Preterano deljenje intimnih stvari sa svima

Ponekad se dogodi da su obe osobe jednako narcisoidne i opsednute deljenjem stvari na društvenim mrežama, ali puno je češći slučaj u kojem je samo jedna takva, a druga ne voli deliti svaki trenutak sa svima. Tu dolazi i do svađa, naravno.

 

Lošiji seks

Istraživanja pokazuju da je sve više mladih ljudi sklono proveravanju društvenih mreža tokom seksa. Ne moramo objašnjavati zbog čega je to loše, zar ne?! 🙂

 

Kliknite na sledeću stranicu…

Ljubomora

Jedan like ili komentar koji ne znači ništa ali može pokrenuti veliku svađu, a o porukama u inboxu da ne pričamo. Ljubomora zbog interakcije na Facebooku sve je češća, a često uzrokuje i prekide ali i razvode.

via GIPHY

 

Fotke koje su tempirana bomba

Fotke sa bivšim ljubavima su jedan problem, a tagovane fotke predstavljaju  tempiranu bombu. Bezazlena interakcija sa nekim na slici se može protumačiti sasvim drugačije, pogotovo ako uzmemo u obzir pritisak drugih, na primer drugova tvog dečka koji će mu poslati sliku na kojoj si sa nekim.

Ponekad se čini da je zaista bilo lakše biti u vezi pre pojave društvenih mreža, zar ne?:-)

 

Autor: N.M.

Foto: Thinkstock

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.