Eksplozivniji i jači orgazam? Da!

by | 4 avgusta, 2020
jači orgazam

Da li ste znali da je jedan od najčešćih problema kada je seksualno zdravlje u pitanju nemogućnost postizanja orgazma? Ovaj problem ne događa se samo ženama – i muškarci se susreću s njim. Za to možemo da okrivimo stres, umor ili nekoliko čašica previše… Pa, kako dostići vrhunac i imati jači orgazam?

Odogovor na ovo pitanje dala je britanska kompanija koja proizvodi igračke za seks kada je podelila nekoliko saveta koji mogima garantuju snažan vrhunac. (Pročitaj: Ove stvari muškarci stvarno žele u seksu, iako to ne žele da priznaju)

Masturbirajte više

Ako spadate u one koji malo masturbiraju (ili to ne radite uopšte) i obično se oslanjate na partnera da vas dovede do vrhunca, teško ćete dostići orgazam.

Masturbacija je jedan od najboljih načina da poboljšate seks s partnerom.

Oponašajte

Kopirajte ponašanje aktera filmova za odrasle. Masturbirajte na isti način kao što to čini osoba u filmu, koristeći iste pokrete. Pošto ćete tako morati da menjate tempo vaše masturbacije biće potpuno drugačije iskustvo. Možda nešto novo naučite o tome šta vam prija.

Koristite seks igračke za parove

Začinite svoj seksualni život i koristite igračke za parove. Dogovorite se sa partnerom šta biste želeli da isprobate i ne oklevajte. Pomenuta kompanija garantuje jači orgazam. (Pročitaj: Erotski romani za odmor, vikend, veče bez telefona i prepuštanje mašti)

Dišite!

Složićete se da često kako se bližimo orgazmu „zaboravimo“ da dišemo. Greška! Upravo će duboko disanje podstaći cirkulaciju i poslati više krvi u genitalije, a tad će i vaš orgazam postati intenzivniji. Eksperimentišite sa disanjem na različite načine kako biste videli koliko to deluje.

Razgovarajte prljavo… sami sa sobom

Pokušajte da se odnosite prema sebi onako kako biste želeli da vaš partner to čini. Masturbirati i ispred ogledala, pričajte… Sve ovo daje eksplozivne rezultate.

Odlažite zadovoljstvo

Za jači orgazam se neko vreme namerno suzdržavajte od vrhunca. Edging možete da vežbate sami, ali i sa partnerom. (Pročitaj: Za još bolji užitak: Muzička plejlista za seks)

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.