Erotska masaža: Detaljno vruće uputstvo za obostrano zadovoljstvo!

by | 20 decembra, 2022
Erotska masaža

Erotska masaža je veština pomoću koje postižemo maksimalno međusobno razumevanje- dodirom. 

Dodir skriva duboka značenja i ima neverovatnu moć. Pa ipak, ponekad je potcenjen. U stvari, dodir je najprodorniji način komunikacije jednog para. Koristeći tehnike erotske masaže, ne samo da ćete pomoći svom partneru da se opusti, oslobodi stresa, doživi neverovatno zadovoljstvo, već ćete moći i da ga uzbudite za dalje podvige. Ili da sve to iskusite sami.

Duboka značenja erotske masaže imaju za cilj buđenje seksualne energije i osetljivosti oba partnera. Upravo u tome se krije ogromna moć, a savladavši je, može se dobiti veoma snažnu ekspanziju u odnosima, u realizaciji i u životu.

Erotska masaža- osnovna pravila

Pravilo broj 1 – nema pravila

U takvom slučaju svakako mora biti prostora za improvizaciju. Jedna od tajni fantastične erotske masaže leži u činjenici da ako je radite, onda treba da doživite zadovoljstvo. Kao da se milujete i uživate na i u telu svog muškarca. A na muškarca žena koja uživa proizvodi magični efekat.

Obratite pažnju na detalje

Važno je fokusirati se na povezane elemente. Erotsku masažu treba tretirati kao umetnost. Dakle, sve treba da bude lepo: prigušeno blago svetlo, sveće, odgovarajuća muzika, ulje za masažu, aroma lampa sa afrodizijacima: pačuli, ilang-ilang ili neroli ulje.

Da li ste znali da tajlandske čarobnice započinju ovaj magični ritual pranjem muškarčevih stopala i masirajući stopala kružnim pokretima. I ovo ima veoma duboko sveto značenje. Pored toga, na stopalu se nalaze tačke u akupunkturi odgovorne za erekciju.

Nakon početka masaže veoma je važno održavati stalni telesni kontakt da se ne izgubi energetska veza i da se stanje uzbuđenja ne ugasi.

Erotska masaža- Uspostavite kontakt očima

Eksperimentišete sa kontaktom očima. Svaka druga vrsta masaže sama po sebi podrazumeva opuštanje i zatvorene kapke. Ali u erotskoj masaži, kontakt očima uzbuđuje i dovodi telo do maksimalne osetljivosti. Ovome možete pristupiti drugačije i dodati misteriju i misteriju u proces tako što ćete svom partneru povezati oči. Ova tehnika će takođe maksimalno povećati osetljivost tela.

 Koristite osnovne tehnike

Glavne tehnike koje se koriste u ovoj masaži su maženje i trljanje. Tempo i snaga uticaja mogu zavisiti od raspoloženja i seksualnih preferencija para. Ali generalno, muškarci vole u ​​ženama nepredvidljivost i sposobnost da budu drugačije, da se transformišu. Zato slobodno kombinujte različit intezitet i prirodupokreta i „električne dodire“.

U procesu erotske masaže važno je obratiti pažnju na erogene zone. Kod muškarca se nalaze na leđima između lopatica, u vratu, na unutrašnjoj strani butina i u predelu genitalija. Pobednička opcija je masaža muškog golog tela sa ženskim golim telom.

Tantrička erotska masaža

Prva tačka koju je važno ne propustiti kada izvodite tantričku energetsku masažu je usklađivanje sa svojim partnerom.Važno je da se pogledamo u oči i uskladimo disanje. Uskladite se sa jednim talasom. Erotska masaža kroz prizmu tantre uklanja energetske blokove i pretvara ljudsko telo u prijemnik životne energije. Ovo je polje u kome nema mesta za ego.

Na partnera se gleda kao na božanski dar. Sam proces je meditacija. A telo je hram. Običnom erotskom masažom izbacujemo energiju, dok nas tantra uči da je štedimo i povećavamo. Pronalazimo harmoniju sa sopstvenim telom.

Nekoliko trikova koji će pomoći da se postignu maksimalni rezultati:

  • Obratite pažnju na temperaturu vazduha u prostoriji. U njemu bi trebalo da bude udobno biti gol tako da je telo potpuno opušteno. Sveće će sakramentu dati posebnu draž.
  • Da biste sproveli masažu, važno je da se isključite iz stvarnog sveta i minimizirate stranu buku.
  • Glavna energetska sila nalazi se u predelu sakruma i kokciksa. Obratite posebnu pažnju na ovu oblast.
  • Svaki vaš pokret treba da bude ispunjen bezuslovnom Ljubavlju. Vaše ruke su kao kanali za energiju vašeg srca. Zapamtite, samo davanjem možete dobiti.
  • Ne razmišljajte o redosledu pokreta. Osetite sebe i svog partnera, telo će biti vaš vodič, vaš majstor tantre.

Erotska masaža pomoći će vam da otkrijete tajne tela vašeg partnera i otkrijete njegovu senzualnost do kraja. Ova masaža je dublja od erotike, to je sakrament ljubavi kroz dodir, stapanje na duhovnom planu.

Zanimljivo je da je takva masaža dobra i za zdravlje: poboljšava cirkulaciju krvi, smiruje nervni sistem, podmlađuje telo, raspoređuje energiju u telu, lečeći svaku njegovu ćeliju. Ovo je put do prosvetljenja.

Sve tajne erotske masaže otkrivaju se u sposobnosti da osetite sebe i svog partnera, da uhvatite stanje u trenutku. U ovoj virtuoznosti, svo tehničko znanje postaje intuitivno. U tom trenutku među vama se dešava tantra!

 

Lepota i zdravljeDangubic/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.