Kako pronaći G tačku: Detaljan vodič za muškarce i za žene!

by | 4 januara, 2023
Kako pronaći G tačku

Otkrivamo vam savete kako pronaći G tačku i pomoći ženi da doživi nezaboravan orgazmički osećaj.

Iako su mnogi čuli za analog muške prostate, ne uspevaju svi da ga pronađu. Iz tog razloga, neki ljudi čak sumnjaju u njegovo stvarno postojanje.

Teškoća pretrage leži u činjenici da:

– tačka „ji” se obično nalazi na dubini od 3-5 cm od ulaza u vaginu, pa je teško otkriti tokom higijenskih manipulacija;

– pošto se G-tačka nalazi na prednjem zidu vagine, teško je da je pronađu čak i ginekolozi

– prilikom pregleda pacijenata svoju pažnju usmeravaju samo na zadnji zid vagine;

– veličina Grafenbergove tačke je vrlo mala – samo 1-3 cm.

Na dodir, ovo područje je mali pečat, koji je u neuzbuđenom stanju gotovo neprimetan. Pored toga, nalazi se pored bešike i sakriven je u zadebljanju nabora (preklopljeni prednji valjak). Ovaj valjak je glavna prepreka na putu do željenog nalaza. Zato većina žena i muškaraca nije sigurna da zna gde se nalazi.

Kako pronaći G tačku?

Kao što je gore pomenuto, pronalaženje G-tačke je ponekad veoma teško, ali je vredno toga. Za početak, muškarac treba da se opusti i uzbudi ženu, jer će se u ovom slučaju tačka „ji“ povećati i postati opipljivija. Duga preliminarna milovanja će pomoći da se to postigne. Njihovo trajanje treba da bude više od 1 sata. U proseku, tačno ovoliko vremena je potrebno da se „probudi“ tačka „spavanja“ kod žene. Dobra predigra pre seksa može trajati isto toliko.

G-tačku možete stimulisati prstima, penisom, vibratorima

Lagani, jedva primetni dodiri po rukama, ramenima, vratu i usnama „razbudiće“ baš to mesto kod žena. Takođe se može „probuditi“ od laganog disanja iza uha, poljupca u poplitealnu regiju, dodirivanja stopala, milovanja unutrašnje strane butina.

Zatim prstima pokušajte da napipate mali tuberkul na prednjem zidu vagine, blizu pubične kosti, na dubini od oko malog prsta. Ovo područje je malo grubo, na dodir pomalo podseća na grubu kožu. Ako se sve uradi kako treba i nađe se željena tačka, partner će prvo osetiti blagu iritaciju mokraćnih kanala, koja se zatim razvija u prijatne, svetle i jake senzacije.

Sama žena takođe može sama da pronađe takvu tačku. Možete početi proučavanjem sopstvenog tela, a zatim preći na stimulaciju zone G. Čak i ako ne stignete do željene tačke, možete pretpostaviti po talasima predorgazmičkih konvulzija koji se približavaju da je još uvek imate. A onda to pokaži svom čoveku. Rado će vam pomoći da se osećate kao kraljica ove noći .

Kako masirati ji tačku

Masaža ne samo da vam omogućava da istražite osetljivost žene, već i pomaže da se oslobodite negativne energije i stresa. Nakon što je žena potpuno opuštena i dovoljno uzbuđena, možete preći na unutrašnju masažu. Najudobniji položaj za dovođenje partnera do orgazma izgleda ovako: partner je na strani, a žena leži na leđima.

Prilikom masiranja tačke „ji“, partner mora da obrati pažnju i na usne, bradavice i klitoris svoje dame. Kombinujući milovanja, možete postići bolje uzbuđenje žene
Muškarac ubacuje svoj prsten i srednji prst u vaginu do dubine od 3-5 cm. U ovom slučaju, palac je na klitorisu. Ova pozicija ruke daje partneru mogućnost da istovremeno stimuliše i G tačku i klitoris, pružajući dami dvostruko blaženstvo.

Pritisnite prstom na g oblast treba da bude na gornjem zidu vagine, takođe možete da pravite klizne pokrete levo-desno i napred-nazad. Ako muškarac uradi sve kako treba, primetiće vaginalni sok, koji će se jako isticati zbog jakog uzbuđenja. A partner će bukvalno vrhovima prstiju osetiti početak ženskog orgazma.

Stimulacija tokom seksualnog odnosa

Da bi se uticalo na tačku tokom seksa, biraju se seksualni položaji koji obezbeđuju najbliži kontakt između muškog penisa i prednjeg zida vagine. Za ovo, klasični seks – „misionarska“ pozicija – nije pogodan. Voditi ljubav da biste stimulisali G-tačku najbolje je u položaju „žena na vrhu” („jahač”) ili „muškarac iza” („pseći stil”).

U položaju „jahača“, partner je okrenut prema muškarcu i pravi klizne pokrete vagine duž penisa. Mogu biti različite, uključujući i kružne. Svrha takvih pokreta je pronalaženje najosetljivijeg područja.

Uz znakove sreće, potrebno je da promenite pravac i jačinu U ovom slučaju, penis mora da vrši pritisak na prednji zid materice žene. Pored toga, u seksualnoj „Kama Sutri“ postoje i druge poze za stimulisanje G tačke: „fuzija“, „nazad partneru“, „noge gore“ itd.

 

lepotaizdravlje.rsKatarzynaBialasiewicz/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.