4 rečenice koje ćete odmah reći svom partneru! Mnogo su jače od „volim te“

by | 23 avgusta, 2016

Reći „Volim te“ postalo je izgleda mnogo teško. Prevaliti to preko usana komplikovanije je nego položiti najteži ispit ili odraditi najznačajniji projekat za najjaču firmu u regionu. Takođe, i ove dve reči postale su traženije čak i od najpoznatijih svetskih lopova. Teško je prelomiti, ali je osećaj fantastičan i uopšte nije važno kome ih upućujete.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Otkrili smo još 5 rečenica koje mnogo više žare od Volim te. Ako makar i jednu od njih izgovarate, onda ne morate da brinete za svoju budućnostPoštujem te

Rečenica, koju retko ko izgovara, možda je i jača od volim te. Ima težinu i izaziva mnogo dublje osećanje nego što se čini. Voleti je izvrsno, a poštovati nekoga značajnije je, barem prema našem mišljenju. Ne morate poštovati samo partnera, možete poštovati i prijatelja i poslodavca, svejedno je. A, i kada ljubav nestane, poštovanje će ostati, što je mnogo važnije, zar ne?

Pročitajte i… Ljubav kao iz filma “Beležnica”: Bili su u braku 75 godina i umrli zagrljeni

Na sledećoj strani pročitajte koje su još ključne rečenice koje će vašeg partnera oboriti s nogu…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Opraštam ti

Opraštanje je, takođe, veoma komplikovano, ali i veoma lepo osećanje. Oprotiti nekome za nešto što vam je učinio ili rekao ipak ima svojih čari. Iz toga se opet rađa ljubav, pa kasnije i gorespomenuta rečenica – volim te.

Štitim te

Zaštitnički stav uvek je imao posebnu jačinu u različitim odnosima. Nije bitno da li otac štiti svoje dete ili muškarac ženu – svejedno je divno znati da neko uvek stoji nad tobom i pazi te. Zato, uvek imajte tu jednu osobu koja će napraviti oklop oko vas i neće dozvoliti da vas bilo ko povredi i prepreči se naputu kojim ste krenuli.

Podržavam te

Nije važno čime se u životu bavite i za šta vam je podrška potrebna, ali ako imate nekoga ko će vam ovo reći kada je potrebno, ne brinite se. I ako planirate da uradite najveću glupost, a taj neko vas i u tome podrži samo da biste se vi osećale dobro, onda je to definitivno vaša osoba od poverenja. Čuvajte je.

Pročitajte i… Lek za slomljeno srce: Uz ovih 8 koraka raskid ćete preboleti mnogo lakše

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.