5 stvari zbog kojih će svaki muškarac biti u stanju da vas ostavi!

by | 10 jula, 2017

Svaki partneski odnos, bilo da je reč o vezi ili braka, pun je uspona i padova. Većinu prepreka moguće je savladati, ali postoje i one neke ključne tačke koje muškarci nikako ne praštaju i preko čega nisu u stanju da pređu.

Foto: Pixabay

Prezir
Kada kažemo prezir misle se na bilo koji oblik ponašanja koji obuhvata ponižavanje vašeg partnera s vaše strane, a naglašava vašu superiornost. Na konkretnom primeru to bi takvo ponašanje je najčešće propraćeno sarkazmom, podrugljivošću, omaložavanjem ili okretanje očiju, ne podržavanje partnera i mnoge druge.

Kritika
Tako nešto kao konstruktivna kritika ne postoji u partnerskim odnosima, ako i postoji retka je i najčešće ljudi nisu sposobni da je zaista ni primete ni udele. Mnogo češći je slučaj kada jedan od partnera, najčešće žena, stalno kritikuje drugog partnera. Svi mi imamo one dane kada nam je „fitilj kratak“ i kada smo mrzovoljni te se otresito ponašamo prema partneru. To je sasvim normalno, ali kada takvo ponašanje postane šablon tada suviše često ističemo mane, zanovetamo i nepotrebno krititkujemo u svakoj situaciji koja nam se pruža.

Pročitajte i… Ni šarm, ni lepota, ni seksepil! Muškarci se lepe za “pogrešne” žene isključivo iz jednog razloga

Obrambenost
Nakon kritike najčešće sledi odbrana drugog partnea koja osobi koja je kritikovala zapravo izgleda kao napad, te se onda i ona nepotrebno brani iako je niko ne napada. Ali vođena sopstvenim iskustvom i ponašanjem to prepoznaje kao lični napad. Takvo učestalo ponašanje koje nastaje kod oba partnera može da bude inicijalni razlog za razvod.

Ignorisanje
Muškarci često imaju problem sa nedostatkom pažnje od strane žena. kada pokušaju da započnu neki razgovor mnoge žene su u stanju da ignorišu što zbog toga što im se tema ne dopada, što zbog toga što se pokreće neko važno pitanje na koje ona jednostavno ne bi želela da da odgovor. I tada ignoriše partnera. Ako se pored toga ignorisanje oslika na još nekoliko životnih segmenata tada nastaje problem i lako muškarac može otići jer nema dovoljno pažnje.

Prevara
Muškarci je jednostavno ne praštaju i bespotrebno je objašnjavati zašto. To su neka „muška posla“.

Pročitajte i… Metoda koja je zaludela duhovni svet: Ovako ćete privući ljubav svog života


 

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.