8 proverenih saveta za srećnu vezu

by | 17 septembra, 2017

Najčešće su najlepše stvari u pravo i najjednostavnije. Otkrivamo vam nekoliko jednostavnih smernica koje će zasigurno dovesti do srećne veze.

Foto: Thinkstock

Putujte s partnerom

Nije potrebno da uplatite letovanje na Maldivima, čak i neka najbliža destinacija u Srbiji će biti dovoljna. Odlazak na selo, u vikendicu ili na planinu, daleko od svih biće sasvim dovoljni da podgrejete vatru. Zaboravite na sve obaveze i uživajte u momentima koje delite s voljenom osobom.

Predah je bitan

Istraživanja su pokazala da parovi koji tokom godine provedu makar nedelju dana odvojeno jedno od drugog bolje funkcionišu i kada su zajedno. Dozvolite partneru da predahne, ali i da vas poželi.

Iznenadite ga

Ovo ne podrazumeva skupoceni poklon. Jednostavno poklonite mu  svoju pažnju i obaspite ga ljubavlju. Budite kreativni, osmislite nešto. To može biti piknik ili napravite čestitku, album sa vašim slikama. Tako ćete svojoj boljoj polovini dati do znanja koliko vam je zapravo stalo.

Foto: Thinkstock

Izađite

Kada ste se poslednji put oboje doterali i otišli u neki klub, restoran, na svirku? Ovo je način da uzburkate strasti među vama i prisetite se prošlih dana.

Preuzmite njegove obaveze na dan

Pruištite svom partneru slobodan dan. Sve obaveze oko kuće preuzmite na sebe. Ne razmišljajte o tome da li će i on vama uzvratiti istom merom. Uživajte u činjenici da ga činite srećnim.

Obiđite mesto gde ste se upoznali

Makar jednom godišnje se vratite na mesto na kom ste upoznali. Pokažite koliko je taj dan za vas značio i koliko se vaš život poboljšao otkad ste zajedno kroz život.

Pišite mu

Neke stvari je lakše napisati nego reći. Napišite mu pismo.

Neka se oseti specijalno

Ukoliko vam kreativnost nije jača strana, bar možete ispeći kolačiće koji će usrećiti vašu srodnu dušu.

Mali znakovi pažnje su siguran put ka uspehu!

Pročitajte i … Greške koje pravimo na putu do sreće


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.