Ako je stvarno zaljubljen u vas, lako ćete to znati. Mi vam otkrivamo 5 načina

by | 5 januara, 2017

Zaboravite na iskaze ljubavi u obliku skupih večera, ogromnih buketa cveća i ostalih fotogeničnih stvari koje dobro prolaze na društvenim mrežama – muškarac koji je stvarno zaljubljen u ženu radi ove stvari…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Pokazuje poštovanje

Stvar je jednostavna – ako je stvarno zaljubljen, pokazivaće poštovanje prema ženi i daće joj do znanja da je ona za njega mnogo više od lepog lica i tela koje može pokazivati drugima. Nažalost, veliki je broj onih koji su samo opčinjeni izgledom, a o poštovanju uopšte ne razmišljaju.

Iskren je

Kad se muškarac stvarno zaljubi, nema govora o glumatanju – zaljubljeni muškarci žele da ih žena u njihovim životima vidi baš onako kakvi stvarno jesu. Bez pretvaranja i ulepšavanja.

Pročitajte i… Ne treba mi status “u vezi” na Fejsbuku, ja samo želim…

Kliknite na sledeću stranicu…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Seti se važnih stvari

Lako za godišnjicu i rođendan, zaljubljeni će se muškarac setiti i svih drugih stvari koje su važne ženi u njegovom životu – od toga kakvu kafu pije do pesme koju obožava da sluša kad se probudi. To je dokaz da je sluša kad nešto priča.

Trudi se da bude bolji

Samo će se zaljubljeni muškarac potruditi da postane bolja osoba kako bi žena u njegovom životu bila srećnija – ostali će misliti samo na sebe.

Pročitajte i… Za svoje buduće supruge žene traže muškarce sa ovom izraženom osobinom

Bori se

Pre nego što uđe u ozbiljnu vezu, prosečni muškarac ima šest manje-više nevažnih veza s drugi ženama. To kažu istraživanja, a ista istraživanja pokazuju i da te žene poprilično brzo napuštaju njegov život, te da se on ne bori da ostanu u njemu jer ih ne smatra preterano važnima. Ali, zaljubljeni muškarac uvek će se boriti da žena ostane u njegovom životu.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravljeNajnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Ako je stvarno zaljubljen u vas, lako ćete to znati. Mi vam otkrivamo 5 načina”

  1. Vesna V kaže:

    Tacno je.Da se bori,da postuje…Ako nema postovanja,zasto ici dalje?Kuda to vodi?U neku ludu avanturu ispred koje zatvarate oci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.