Ako vas muškarac istinski voli uradiće ove 4 stvari! Treća će posebno oduševiti sve žene!

by | 5 februara, 2017

Postoje određene stvari koje će muškarac u vašem životu raditi samo ako vas zaista, istinski i svesrdno voli. Evo i koje…

Guliver/Getty Images

Muškarac će slušati samo ženu koju voli

I to znači zaista slušati. Kada pričate s vašim muškarcem i konstantno primećujete da je postao odsutan tokom razgovora, to može biti znak upozorenja da s vašom vezom ne funkcioniše sve kako treba.

Ako vas muškarac zaista voli, imaćete njegovu punu pažnju, a razgovor s vama njemu je uvek važan. Muškarac koji vas voli čuje vas svaki put, sluša vaše savete i često ih prihvaća ili se suprotstavlja razumnim mišljenjem o datoj temi. On će vas slušati zato što vas voli.

Muškarac će promeniti svoje mišljenje samo zbog žene koju voli

I sami znate da muškarci ponekad mogu biti tvrdoglavi. U mnogim vezama (ili pseudo-vezama), muškarci ne shvataju žene ozbiljno. Razlog? Nedostatak poštovanja i nedostatak ljubavi. Ljubav i poštovanje idu ruku pod ruku.

Ako muškarac na vašu vezu gleda kao na čisto fizičku stvar, on neće biti sklon vašim mišljenjima koliko je sklon vašem telu. Muškarac koji vas voli i poštuje pokušaće s vama da dođe do kompromisa jer vas vidi kao jednaku njemu. Možda nećete uspeti da postgnete kompromis oko baš svake stvari, ali napor koji se ulaže da se on postigne uvek će biti prisutan i, obično, u svakoj zdravoj vezi, vas dvoje ćete uvek pronaći način da stvari posložite onako kako i treba.

Pročitajte i… Odzvonilo je? Ako se suočavate sa ovih 7 problema, vašoj vezi nema spasa

Šta još čini svaki muškarac za ženu koju voli, pročitajte na sledećoj strani..

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Muškarac će se boriti samo za ženu koju voli

Nijedan muškarac (a ni žena) ne bore se za nešto što je prolazno i što je samo za jednu noć. Ako vas muškarac voli, on će se i boriti za vas.

Zauzeće se za vas kod njegovih prijatelja, kod vaših prijatelja, kod njegove porodice, kod vaše porodice… Neće nikome dozvoliti da umanji vaš značaj jer on to ne može ni emotivno ni psihički dozvoliti. To mu je poput refleksa i neće se nikada dvoumiti da stane na vašu stranu.

Čovek koji vas istinski voli neće se samo boriti u vaše ime – on će se boriti za vas i boriće se da vas zadrži.

Muškarac će uraditi SVE samo za ženu koju voli

Čovek koji je iskusio pravu ljubav zna koliko je ona vredna i koliko je vremena potrebno da se ona “nađe”. Ne postoji stvar koju muškarac ne može uraditi kada iza sebe ima ljubav žene.

Ako imate važan događaj, on će biti tu da vas podržava. Ako imate važan sastanak na poslu, pomoći će vam se najbolje pripremiti za njega. Ovakve stvari će mu biti druga priroda.

Pročitajte i… Muškarci odlučili: Ovako treba da izgleda žena koju bismo oženili

Ako vas muškarac voli, promatrat će vas kao najvažniju stvar u životu. A, imajući u vidu da ste najvažnija stvar u njegovom životu, on će napraviti sve za vas.

Sve što je razumno i sve što je u njegovoj moći.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Ako vas muškarac istinski voli uradiće ove 4 stvari! Treća će posebno oduševiti sve žene!”

  1. Beba kaže:

    Naravno. Sve ovo jesu pokazatelji, i to jasni da muskarac voli, i kada pazljivo slusa, i kada menjala stav, i kada je spreman da sve uradi za nas. Ako to nije znak, onda ne znam sta je drugo. Mislim da su nacini voljenja prilicno univerzalni. Ako voli, kako moze da ne bude slab na zenu?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.