Istraživanja pokazala kakvi momci su najpoželjniji!

by | 26 marta, 2017

Mnoge žene se pitaju zašto svaki put nailaze na slične pratnere i često izlaze iz veze nesrećne i nezadovoljne, uzrok tome su otkrili naučnici koji su sproveli istraživanje na velikom uzroku žena.

Foto: Pixabay

Najnovija istraživanja pokazala su da žene procentualno više i češće privlače muškarci koji su narcisoidni, sebični i psihopate, pa čak i problematični.

Koliko god to zvučalo bizarno, nažalost istraživanje je pokazalo da devojke ipak vole „loše“ momke više nego dobrice. Istraživanje objavljeno u časopisu “Evolution and Human Behavior“ ide toliko daleko da poziva muškarce da radije budu namršteni nego nasmejani.

Veruje se još da žene smatraju da bi muškarci doista trebalo da budu „jači pol“ u svakom smislu te reči te da je neophodno da ostave i taj vizuelni efekat namrštenog macana koji je spreman da lupi šakom o sto.

Drugo istraživanje je pak, otkrilo da žene najčešće privlači muški znoj, odnosno seksualno iz uzbuđuje i kod njih izaziva ubrzani rad srca i povećani nivo hormona stresa.

Šta vi mislite – da li ovi rezultati imaju veze sa stvarnim životom?

Pročitajte i … Ova pitanja singl devojke ne vole da čuju!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.