Kad u ljubavi ne treba činiti ustupke?

by | 11 marta, 2015

U ljubavi treba činiti ustupke, ali ne po svaku cenu. Uvek treba postaviti granicu. Postoje neki postupci kojih treba da se pridržavamo kako bismo se mi žene osećale bolje.

Navodimo vam nekoliko sitnica/krupnica koje treba da radimo kako bi naš dan bio lepši, ispunjeniji i kako bismo svemu pristupali sa više energije.

Kupovina garderobe
To uvek treba da radimo zbog sebe a ne da njemu budemo seksi. Muškarac nas često gleda potpuno drugačijim očima nego što bismo mi to želele. Na kraju krajeva, ono što on misli da nama dobro stoji, možda se nama ne dopada. Odlično je ako se ukusi poklope, ali ne činite ustupak samo da mu udovoljite.

Redovno vežbanje
Vežbamo zato što imamo svet o fitičkoj aktivnosti a ne zato da „porastemo“ u njegovim očima. Nama je važno da dobro izgledamo, nama je zdravlje na prvom mestu. Mi ne skidamo kilograme zato jer se njemu ne dopada naših 5 cm viška na kukovima.

Depilacija ili brijanje
Vaš partner želi da redovno odlazite kod kozmetičarke da depilacijske tremane, vama se to i dalje ne dopada. Vi ste navikle da se ne odvajate od svog brijača. Naviknite ga na to da je brijane vaš izbor i da to nikako ne sme da bude prepreka dobroj ljubavi.

Seks bez strasti
Ako vam je stalo do veze u kojoj ste, onda samo napred kada su u pitanju ljubljenje i seks. Ali, ako još uvek niste sigurni, onda nemojte stupati s njim u intimni odnos samo zato jer mislite da mu nešto dugujete. Ukoliko vas muškarac tera da činite nešto protiv svoje volje, onda treba da razmilsite koliko je ta veza vredna truda.

Gurmanski specijaliteti
Davno su prošla vremena kada je žena bila dobra žena samo ako ume dobro da kuva. Ako vama kuvanje nije stras, ne volite vreme da provodite u kuhinji, nemojte sebe da mučite. Iako su kulinarske veštine pozitivne, naučite svog muškarca da zdrav obrok može da bude i na brzinu napravljen.

Kućni ljubimac
On želi kuče a vi nikako ne vidite sebe pored kućnog ljubimca. Pokušajte sa sagledate sve prednosi koje će vam partner izneti ukoliko se odlučite za kućnog ljubimca i pokušajte sebe da zamislite u tom ambijetu. Ako vam ne polazi za rukom, nemojte pristati na kupovinu.

Iako je lepo činiti malo sitnice za muškarca kojeg volite, ne biste smeli da dozvolite da vam se život u potpunost promeni samo kako biste ga zadovoljili. Važno je da vas partner voli i prihvata takvu kakva jeste. Upravo je to smisao prave i istinske ljubavi.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.