Lov na muškarca: KAKO ULOVITI DOBROG MUŽA?

by | 26 jula, 2009


lepota i zdravlje lov na muskarca
KAKO ULOVITI DOBROG MUŽA?


Kažu da su najbolji muževi oni koji već imaju bračno iskustvo. Razveden muškarac, koji reši da se ponovo oženi, sjajan je izbor za zajednički život.

Slušajte šta vam muškarci govore na početku veze. Ako pominju da nisu pristalice bračne zajednice, budite sigurni da neće biti dobri muževi.

U svakoj vezi postoji neko ko voli više, a ko manje. Možda je razlika u intenzitetu ljubavi neznatna umišljena, ali ako želite dobrog muža, obavezno morate da osetite da je, ipak, on taj koji vas voli, bar za mrvicu, više.

Dobar muž najčešće se nalazi preko prijatelja koji se očajnički trude da vas upoznaju sa nekim. Prihvatite ponekad sastanak “naslepo”.

Dobar muž sreće se u biblioteci, supermarketu, na nekoj naučnoj tribini, dok šetate psa pored reke, popravljate mobilni telefon i – kad se najmanje očekuje.

Dobar muž se ne upoznaje posle dva ujutro, kad se stopira, letuje, putuje nakratko, niti se do njega dolazi tako što se “ukrade” od druge žene.

Dobri muževi se žene čim im devojke zatrudne, ali ta činjenica ih kasnije može pretvoriti u izrazito loše muževe. Dakle, oprez!

Dobar muž je takva retkost da se isplati strpljivo ga čekati i u svakom muškarcu ga tražiti, dok se ne pojavi.

Dobri muževi najčešće nisu lepotani, niti zavodnici na glasu. Prestanite da ga zamišljate na taj način.


Bapska verovanja

Dobar muž se upoznaje na parne datume.

Dobar muž trči nekoliko krugova oko stola, pre nego što pristane da se oženi.

Dobar muž ne mora imati lepe oči, ali mora imati lepe gaće.

Dobar muž nikad ne dolazi sam od sebe. Njega treba tražiti, i to isključivo po danu, jer noću svi izgledaju kao “dobri muževi”.KAKO ULOVITI ROMANTIČARA


lepota i zdravlje lov na muskarcaIako je to za prezir, ipak je istina: današnje romanse počinju foliranjem dakle, prvih nekoliko dana ne odlazi se u krevet.


“Seks odmah i sada” bi bio prava katastrofa. Nažalost, zbog pomenutih laži, nije na odmet smanjiti i broj bivših veza, izmisliti nekog ko je još uvek jednom nogom u vašem životu, a kog novi muškarac mora da “pobedi”, i stalno podvlačiti da ste fanatično verni i tradicionalni. Muškarci na to padaju.


Zajedničko putovanje na početku romanse idealan je način da se dvoje ljudi bolje upoznaju. Tako se zajedno provodi mnogo vremena, a to pojačava zaljubljenost.


Insistirajte da jutra provodite zajedno. Doručak udvoje ili prva jutarnja kafa deset puta su intimniji čin nego zajedničke večere ili noćni izlasci.


Što pre upoznate sve njegove prijatelje, pre ćete uspostaviti kontrolu nad svojom romansom.


Ljubite se kao da vam je svaki poljubac poslednji.
Insistirajte na tome da se držite za ruke kad god ste na ulici. Muškarce na to morate navikavati.


I, naravno, nemojte da vas “zaboli glava” kad dođe vreme seksu. To ubija svaku romansu.Bapska verovanja

Trči oko stola i ne dozvoli, čak i kad te uhvati, da pomisli da je to zaslužio.

Uđi mu u porodicu, odande će teže moći da te izbaci.

Kad je bolestan, skuvaj mu čaj. Kad si ti bolesna, traži da te vodi u banju o svom trošku.

Dovedi ga u situaciju da upoznaje samo žene koje su lošije od tebe. Možda ga tako zavaraš, pa shvati kakvu je sreću imao što te je sreo.

Bivše devojke su zlo i potrudi se da ih ne sreće. Od njih dolazi veća nesreća nego od onih koje ti deluju kao potencijalne buduće.KAKO ULOVITI SEKSI FRAJERA

 

lepota i zdravlje lov na muskarcaSamo ako se osećate seksepilnom, možete biti strastvena ljubavnica.

Pred seks isključite onaj deo mozga koji se pita šta će biti sutra, a u toku “igre” isključite i ostatak.

U strasti ne postoji nešto što je “gadno”, “što se ne radi”, “što ne priliči dobrim devojkama” ili “što se ne ume”.

Neki kažu da je seks najbolji nakon svađe. Glupo je čekati da se posvađate da biste vodili ljubav, zar ne?! Zato se igrajte, izazivajte ili naprosto glumite svađu.

U strasti nema kontrole. Sve je dozvoljeno – grebanje, čupanje, stezanje, znojenje, a i sve je to nekako neophodno. Dakle, strastveni seks će vam pokvariti frizuru, razmazati šminku…

Malo straha idealan je začin seksu. Saznanje da možete biti uhvaćeni u nezgodnom trenutku pojačava želju, a samim tim i seks je nabijen sa više strasti.

Strastveni seks ne zahteva posebna mesta ili posebno vreme. Najvažnije je da pred sobom imate osobu zbog koje vam se znoje dlanovi, prevrće stomak i kolena klecaju.


Bapska verovanja

Za ljubav gledaj kako ćeš da se ponašaš, a za seks kako ćeš da se obučeš.

Neka ti poljupci budu stidljivi sve dok ne ostanete goli. Onda poludi od strasti i svaki bezobrazluk biće pripisan tome kako te je on izludeo i učinio savršenom ljubavnicom.

I u krevetu su potrebne slatke laži. Neka bude najbolji, neka bude najveći, neka bude i jedini, ali samo neka ne misli da je poslednji.

 

Tagovi: