Muškarci „gube glavu“ za ovakvim ženama i samo pored njih žele da se skrase

by | 3 jula, 2017

 Šta zapravo muškarca navede da potpuno „odlepi“ za nekom ženom? Hemija, splet okolnosti, fizička privlačnost ili nešto sasvim drugo? Zašto se odluče baš za određenu damu, zaboravljaju možda i lepše i bolje? Postoji „kvaka“, a naučnici trvde da se nalazi u sledećim stvarima…

 

Misli da može da joj pruži sreću Muškarcima je najlakše da se povežu sa devojkom koja je vedra, pozitivna i nasmejana, i za koju znaju da će moći da je usreće relativno lako.

Ona čini da se oseća dobro i sigurno

Pored voljene žene muškarac se oseća kao pravi muškarac – jak, sposoban i čvrst. Ona mu daje krila.

Dopada mu se što je otvorena i spremna za ljubav

Oni vole kada ne moraju sve sami i kada im žena stavi do znanja da je spremna da voli, angažuje se i bude u ozbiljnoj priči.

Kompatibilan je sa njom

Sličan se sličnom raduje. Žena koja deli ista interesovanja, voli slične stvari, za koju smatra da je njegova „druga“ polovina i sa kojom prosto „klikne“ osvojiće njegovo srve zauvek.

Ona je sposobna da ga prati i dele istu viziju 

Danas nije lako pronaći osobu koja će se uklopiti u vaš način i tempo života. Možda je neka žena čak i savršena, ali ne znači da je odgovarajuća svakom muškarcu. Neophodno je da imaju odgovarajuće energije, slične životne planove i da su oboje spremni na kompromise.

Ona prava jednostavno ima sve što treba 

Muškarac se jednostavnog jednog jutra probudi i shvati da je ona ta. Možda neće znati da kaže tačno zbog čega, ali u suštini – ona prava biće potaman baš takva kakva jeste.

Pročitajte i… 4 rečenice koje ćete odmah reći svom partneru! Mnogo su jače od “volim te”

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Jedno reagovanje na “Muškarci „gube glavu“ za ovakvim ženama i samo pored njih žele da se skrase”

  1. esma kaže:

    Mozda za pocetnu zaljubljenost nije bitan faktor ,ali mislim za ljubav i vezu da je najbitnija stabilnost licnosti jer ta karakterna crta je garant da ne mozete imati nepredvidive neprijatne situacije koje svakako unistavaju i prave ljubavi posto unose nespokoj koji u zrelim ljubavnim odnosima ne lice na spontane reakcije kojima se divimo vec na nepotrebne konfliktne situacije koje nas emotivno trose.Moram da naglasim da ne podrazumevam bukvalnu sputanost licnosti zbog nekih potrebnih normi ponasanja u drustvenim desavanjima da se ne bi isuvise kruto tumacio ovakav stav s obzirom na ovakav vid komentarisanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.