Ovih 5 stvari će se svaki muškarac odreći ako vas zaista voli

by | 22 aprila, 2016

Averzija prema romansi i sklonost da izbegavaju obveze možda je „palila“ kada su bili mlađi, ali kada grade temelje za budućnost sa zrelom i afirmisanom ženom, jednostavno moraju da prilagode svoj pristup.

Foto: Albumarium

Foto: Albumarium

Stabilan muškarac daće ženi svojih snova ljubav, poštovanje i podršku, ali takođe će se odreći nekih stvari ili navika koje ga sputavaju u tome.

Pročitajte i… Muškarci ne vole ovakve žene: 4 greške koje nikako ne praštaju

Zbog prave žene svaki muškarac odreći će se sledećih 5 stvari:

1. Svog ega

Muški ego je „najpotentniji“ u dvadesetim godinama, a upravo tamo i treba da ostane. S godinama dolazi svest o tome da nisu savršeni i da još uvek moraju puno toga da nauče, a prava žena u njihov život unosi svežu perspektivu i drugačije poglede na život.

Čega će se još muškarac odreći ako vas zaista voli pogledajte na sledećim stranama… 

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

2. Potrebe da uvek budu u pravu

Rasprave i male svađe nisu ništa nenormalno. U takvim situacijama parovi moraju da budu fleksibilni i spremni na kompromis. Ako jedna polovina nije spremna da sasluša mišljenje druge polovine i uvaži ga, to može da postane veliki problem u odnosu.

Pročitajte i… Tri očigledna znaka da nije preboleo bivšu devojku

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

3. Nezrelosti

Averzija prema romansi i sklonost da izbegavaju obveze možda je „palila“ kada su bili mlađi, ali kada grade temelje za budućnost sa zrelom i afirmisanom ženom, jednostavno moraju da prilagode svoj pristup. Uspešni parovi rastu zajedno, postaju zreli kao pojedinci i kao „tim“.

Pročitajte i… “Magneti” za muškarce: 6 stvari koje će privući baš svakog frajera

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

4. „Kratkoročnog“ razmišljanja

U mlađim danima živeli su u trenutku i za trenutak, ali kada u njihov život ušeta žena „sa misijom“, onda moraju da počnu da razmišljaju dugoročno. Žene znaju koliko je teško planirati život sa nekim ko nema nikakve planove za sebe. Skrasiće se samo sa muškarcem koji će podržavati njene ciljeve, ali istovremeno imati sopstvene, na kojima će raditi.

Pročitajte i… Ljubavni horoskop: Kakav je koji znak kada se zaljubi?

Foto: Albumarium

Foto: Albumarium

5. Loših navika

Možda previše puše ili piju, ne brinu o svom zdravlju, troše novac na gluposti i stalno su u minusu. Prava žena voleće muškarca bez obzira na sve, ali takođe neće spustiti svoje kriterijume i pustiti u život nekoga ko nije odgovoran i stabilan.

Pročitajte i… Zašto je proleće savršeno doba godine da započnete novu vezu?

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.