Saznajte kakve žene voli – na osnovu njegovog horoskopskog znaka!

by | 3 avgusta, 2014

Blizanci vole duhovite žene, Lav želi damu kojom će se ponositi dok Jarca privlače ambiciozne žene…

flirt

Saznajte njegov horoskopski znak i proverite kakve žene ga privlače!

OVAN

Muškog Ovna najviše privlače žene koje su samostalne, znaju šta žele, hrabre su i spontane. Oni poštuju slobodu ovakve žene i cene njenu snagu i hrabrost. Ovnovi vole izazove i mogu uživati u tome da ih zavodi samopouzdana žena tako što će se opirati taman toliko da sve učine još zanimljivijim.

BIK

Bik voli žene koje su slatke, mazne, mirne i prijatne, koje pokazuju privrženost milovanjem i poljupcima. Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto stoje na zemlji, ali ne i one koje su previše samostalne ili energične.

BLIZANCI

Muškarca u znaku Blizanaca privlače žene koje su pametne, a pomalo i misteriozne. Može ih privući i ne toliko privlačna žena koja je duhovita i zanimljiva, jer su to osobine koje Blizanci cene više od lepote.

RAK

Raka privlače žene koje su spremne da budu uz njega kad su mu potrebne i brinu se o njemu. Žena koja pazi i mazi muškarca Raka i čini da se on oseća voljenim veoma brzo će dobiti mesto u njegovom domu, s obzirom na to da je njihov dom mesto gde žele da se osećaju voljeno, maženo i paženo.

LAV

Lav želi damu kojom može da se ponosi, onu koja čini da on izgleda dobro u očima drugih samo zato što je takva žena uz njega. Prelepe, dramatične, prefinjene i rezervirane žene su ono što privlači Lavove.

DEVICA

Žena koju će muškarac u znaku Device najpre primetiti je žena koja je uvek doterana i konzervativno obučena. Oni su veoma izbirljivi i ne žele ništa manje od savršenstva, zbog čega su često i sami.

VAGA

Mušku Vagu privlači žena koja ima stila, ali nije previše formalna kad to ne mora da bude. Ona može biti donekle prefinjena, ali ne sme biti ohola, može biti izbirljiva, ali ne previše, može imati hrpu kontradiktornih osobina, sve dok je iskrena u svojim namerama i nema skrivenih tajni.

ŠKORPIJA

Žena koja želi privuči emotivno nestabilnog muškarca Škorpiju mora biti veoma vitalna i strastvena. Oni žude za dinamičnim i snažnim ženama koje nisu neodlučne i bezvoljne.

STRELAC

Strelac voli žene koje su poštene, direktne i pouzdane, žene koje istovremeno mogu da budu njegov prijatelj. Oni žele žene koje su u jednom trenutku detinjaste, a u sledećem filozofiraju o ozbiljnim stvarima, ali koje su uvek srećne i zadovoljne.

JARAC

Muškog Jarca privlače žene koje su društveno prihvatljive i donekle formalne ili rezervisane, a da ne spominjemo da moraju imati visoke ciljeve u životu i, ako ne ugled, onda bar želju za njim.

VODOLIJA

Muške Vodolije privlače žene koje su inteligentne, samostalne, slobodnog duha i koje su dobre za razgovor. Misterioznost i nekonvencionalnost će ih fascinirati, a preterana emocionalnost u startu odbiti.

RIBE

Muškarac u znaku Ribe voli žene koje su romantične i emotivne, osetljive i pasivne. Ako je misteriozna ili sposobna da učini da se on oseća sigurnim, lako može postati ona prava.

Izvor: Cosmopolitan.hr
M.K.Najnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.