Stvari koje bi vaš partner voleo da znate

by | 23 aprila, 2016

Svakodnevna žurba, navika, manjak inspiracije, neprijatnost – to su samo neki od faktora koji nas sprečavaju da podelimo svoje emocije i poštovanje prema osobi koju volimo…

Foto: Unsplash.com

Foto: Unsplash.com

Ipak, u dugim i značajnim vezama, mnoge stvari i ne moraju da se kažu. To su neke stvari koje se „podrazumevaju“, ali prosto se nikada ne setimo da naš partner to misli i da nas toliko voli. Pogledajte kojih osam stvari vaša ljubav želi da znate…

1. Uvek ste u njegovom srcu
Reči „volim te“ ne mogu da pokažu dublje značenje. Iako je poruka koju šalju vrlo uverljiva, emocije i strast je daleko iza reči. Izražavanje osećanja ni nimalo lako, ali nije ni potpuni prikaz onoga što je u partnerovoj glavi. Osećanja mogu da budu zbunjujuća, promenljiva, nejasna i ogromna… Svakakva – i negativna i pozitivna, ali ona koja je u njegovom srcu, to je pravo osećanje – ogromna ljubav za vas. Ovo vaš partner želi da vi znate, čak i kada se posvađate ili kada ste ljuti na njega iz bilo kog razloga, jer se te svađe i rasprave upravo dešava zbog toga što oboje brinete.

Pročitajte i… Muškarci ne vole ovakve žene: 4 greške koje nikako ne praštaju

2. Žele da uvek budu na prvom mestu
Život nam dolazi sa mnogo varijacija i listom stvari koje moramo da uradimo. Morate izdvajati vreme za mnoge ljude: desu, roditelje, rođake i prijatelje. Tada morate pravilno da organizujete vreme, pažnju i zabrinutost između ljudi koji vam znače, vas samih, posla i svakodnevnih poslova. Vaš partner ne želi samo da se uklopi u vašu svakodnevnu rutinu. On je vaš dragi i želi to i da vidi. Iako on razume svaki vaš izbor, on bi u stvari voleo da bude najvažnija osoba u vašem životu, iako vam to nikada neće reći.

Ostatak teksta pogledajte na sledećim stranama…

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

3. Vi ste njemu na prvom mestu
Vi ste prva osoba na koju pomisli kada mu treba pomoć, jedina koju želi da čini srećnom, kojoj trči, raduje se uspehu, koja može da ga nasmeje i kad je najtužniji… Njegova bolja polovina. Vi ste mu sve ovo nabrojano jer on za vas misli da ste savršeni. Voljenje vas zunači voljenje načina na koji izgledate i na koji radite sve. Da, svako ima svojih problema, ali u njegovim očima ste savršeni sa svim svojim manama… Zato vas i voli i stavlja uvek na prvo mesto. Vi ste njegov šampion!

Pročitajte i… Tri očigledna znaka da nije preboleo bivšu devojku

4. Činite ga potpunim
Život vašeg partnera nije bio toliko potpun pre nego što je upoznao vas. Uneli ste mu u život više sreće, zadovoljstva, uzbuđenja i sve zaokruženo – učinili ste ga kompletnim. Vas dvoje ste tim i nikada ne biste bili toliko snažni i uspešni da ste sami.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

5. Činite ga boljom osobom
Sve veze bi trebalo da vas podstaknu da rastete na ličnom nivou. Voljenje partnera vam pomaže da postanete bolja verzija sebe. Jednostavna činjenica da verujete u njega i bodrite ga, ga inspiriše da radi sve mnogo brže i bolje. Ne želi nikako da vas izneveri i zato sve radi sa toliko truda.

Pročitajte i… Ovih 5 stvari će se svaki muškarac odreći ako vas zaista voli

6. Treba mu vaša zahvalnost
Vi ste njemu na prvom mestu, sećate se? Zato se vaše mišljenje o partneru i vašoj vezi mnogo ceni. Zahvaliti mu se i za najmanju stvar koju uradi za vas će ga držati motivisanim. Kritike su uvek demorališuće, dok je za pohvalu dokazano da daje bolje rezultate.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

7. Veruje u vas
Vi ste prva osoba koju vaš partner zove u pomoć zato što je nivo poverenja u vas kompletan i na visokom nivou. Veruje u vašu odluku, podršku, vernost i vaša osećanja koja osećate prema njemu. Vi ste za njega jedina osoba koja može da mu promeni život na bolje i zato i stoji i voli vas.

8. Uneli ste svetlost u njegov život
Izlasci i zalasci sunca izgledaju šarmantnije od kad ste došli u njegov život. Jutra su lakša i vedrija, a večeri tolije, praznici su bolji. Popunili ste njegovo srce, učinili da se oseća potpunim i pomogli mu da postane bolja osoba. Da, osvetljavate njegov život iz dana u dan i to na sasvim jednostavan način – samo svojim prisustvom, lepim rečima i milim osmesima.

Iako većina „ljubavi našeg života“ neće reći otvoreno ovakve stvari, zapamtite da se oni zaista ovako osećaju i da bi hteli da ovo vi znate.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.