Večna ljubav: 4 sigurna znaka da je muškarac vaš zauvek

by | 25 aprila, 2016

Ukoliko želite da budete sigurne da vas parner nikad neće napustiti, obratite pažnju na stavke koje vam mogu pomoći vaš muškarac ostane kraj vas ceo život:

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Pročitajte i… Ovih 5 stvari će se svaki muškarac odreći ako vas zaista voli

1. Srećan brak njegovih roditelja

Prvi uzori u životu (a to su upravo roditelji) važan su faktor za kasnije ponašanje u vezama. Ako su kvalitetna komunikacija, emocionalna sigurnost, poštovanje i bliskost činili srž odnosa njegovih roditelja, bez sumnje će te iste vrednosti i on želeti u svome životu.

Koje još stvari otkrivaju da će biti vaš zauvek pogledajte na sledećim stranama…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

2. Podržavate ga i poštujete

Čini se kako najčešće varaju upravo oni frajeri koji redovno slušaju prigovaranja svojih nežnijih polovina. Muškarcima je potrebno da se osećaju korisno, željeno, cenjeno, a kada ne uspevaju sve to pronaći kod kuće, velika je verovatnost da će to potražiti negde drugde. Najdestruktivnija stvar za vezu koju žena može učiniti je potceniti muškarčev ego.

Pročitajte i… Stvari koje bi vaš partner voleo da znate

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

3. Dobar seks

Iako se priča o raznoraznim razlozima nevera, činjenica je da je seks izuzetno bitan faktor u vezi i da brojne nevere nastupaju upravo iz razloga što stvari u krevetu nisu zadovoljavajuće, da ne kažemo idealne. Možda žene češće varaju kada im nedostaje intimnosti i emocionalne potpore, ali frajeri bez sumnje češće varaju upravo kada seks zakaže. Partneri koji se obostrano trude seks održati zanimljivim i uzbudljivim iskustvom na dobrom su putu da niti jedno od partnera ne dođe u iskušenje nevere.

Pročitajte i… Za čim muškarci čeznu: 3 seksi želje koje mu morate ispuniti

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

4. Kvalitetna komunikacija

Do nevere, između ostalog, dolazi i u onim situacijama kada je neko nezadovoljan nečim u svom životu, ali ne može o tome, iz bilo kojeg razloga, razgovarati sa svojim partnerom. Ni od koga se ne traži da bude pesnička duša, savršeno vešta sa rečima, ali za zdravu komunikaciju, a time i vezu, nužno da oba partnera mogu izraziti svoje osećaje, bili oni frustracija, bes, tuga, sreća, nostalgija ili bilo šta drugo. Razgovarajte o svemu, sitnicama, ali i bitnim stvarima, svakodnevnim radostima i velikim životnim planovima, stvarima koje vas usrećuju, kao i onima koje vas brinu.

Pročitajte i… Muškarci ne vole ovakve žene: 4 greške koje nikako ne praštaju

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.