Zašto su dobra muško – ženska prijateljstva?

by | 17 aprila, 2014

Iskreno prijateljstvo između dve žene zaista je zlata vredno, ali nije loše imati i ponekog muškog prijatelja. Ako se ne možete prisetiti ni jednog razloga zašto je to tako, mi vam donosimo nekoliko.

Man_And_Woman_Friendship

Nema dramePoznato je da su ženski odnosi mnogo emotivniji i dramatičniji, jer su žene po prirodi takve. To ponekad može da bude prednost za prijateljstvo, ali nekada može i te kako da vas iscrpi. S druge strane, sa momcima nema drame – sve je ležerno.

Muška perspektiva

Uvek je dobro čuti mišljenje muškarca, jer potpuno je nemoguće pogoditi šta se događa u muškim glavama. Vaš prijatelj omogući će vam uvid u njihov um i otkriti tajne muškog ponašanja, što bi ti moglo da vam poboljša odnose.

Iskrenost

Momci su ponekad bolji u davanju saveta u određenim situacijama, jer su gotovo uvek iskreni kad iznose svoje mišljenje, dok žene obično prećute istinu ili je dobro ‘zapakuju’.

Njegovi prijatelji

Osim što lakše zna da prepozna ko je dobar a ko loš muškarac, muški prijatelj sigurno ima mnogo svojih prijatelja, a možda je upravo jedan od njih ono što vi tražite.

Izvor: Life Content

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.