Zbog čega će se baš svaki muškarac zaljubiti u ženu? Ovo su naše male tajne…

by | 16 januara, 2017

Dame često greše kada misle da je muškarcima najvažnije to kakve su u krevetu, da li su im dovoljno privlačne i tome slično… Njima su u glavi potpuno drugačija mišljenja o svakoj od nas, a muškarci se u ženu zaljubljuju ako ona radi neku od ovih stvari:

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Pita ga intimne detalje

Žena koja s muškarcem deli intimne detalje iz svog života i istovremeno od njega traži da s njom podeli svoje, imaće mnogo više uspeha od one koja sve drži na distanci. Muškarci vole žene koje su iskreno zainteresovane za njihove privatne stvari.

Pokazuje mu svoju ranjivu stranu

Mnoge žene misle da uvek moraju da budu jake pred svojim muškarcem i ne dozvole mu da vidi njene slabije tačke. Muškarci vole snažne žene, ali obožavaju one koje ponekad pokažu da su ranjive.

Pročitajte i… Ovo je pitanje kojim svađu s partnerom možete prekinuti za 5 sekundi

Kliknite na sledeću stranicu…

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Daje mu komplimente

Muškarci, jednako kao i žene, jednostavno ne mogu odoleti komplimentima. Ako se svaki put kad je s tobom oseća lepo i cenjeno, jedva će čekati da ponovno budete zajedno.

Drži ga za ruku

Istraživanja pokazuju da se prilikom držanja za ruku luči oksitocin, koji nazivaju i hormonom ljubavi. Držanje za ruku neki muškarci će okarakterisati preterano ženstvenim, ali istina je da se i tim činom stvara dodatna intimnost.

Pročitajte i… Svi zaljubljeni parovi prepoznaju se u nekoj od ove 4 grupe… Koja je vaša?

Povlači se kad je ne tretira dobro

Muškarac se ne može zaljubiti u ženu ako eu ne poštuje, a žena koja ima snage da pokaže da joj se nešto u njihovom odnosu ne sviđa definitivno zaslužuje poštovanje. Velik broj žena misli da je takve stvari bolje prećutati i da će sve jednom krenuti nabolje, ali istina je da muškarci mnogo lakše odustaju od takvih žena nego od onih koje se bore za sebe.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

2 reagovanja na “Zbog čega će se baš svaki muškarac zaljubiti u ženu? Ovo su naše male tajne…”

  1. Vesna V kaže:

    Zena mora da postuje sebe da bi je muskarac postovao.Da nekad bude nezna,ranjiva,nekad snazna.Da voli i ceni sebe.Jer ko ce je ceniti ako ona ne ceni sebe?

  2. Beba kaže:

    Srce bira, razum trazi drugo 😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.