Najbolje seks poze za novogodišnju noć: Začinite doček na pravi način!

by | 29 decembra, 2022
Najbolje seks poze za novogodišnju noć

Ovo su najbolje seks poze za novogodišnju noć koja će definitivno ostati upamćena!

Ako imate omiljeni seks položaj – ili onaj koji ste nameravali da pokušate – sada je vreme da to uradite. Ne samo da su u vazduhu slavljeničke vibracije kako se 2023. bliži, već je eksperimentisanje sa novim seksualnim položajima u novogodišnjoj noći odličan način da se osećate bliže svom partneru.

Postoji nešto magično — i zaista vruće — u tome da ga odvedete u krevet dok sat otkucava ponoć. Ali stručnjaci kažu da parovi takođe mogu da iskoriste doček kao vreme da se ponovo povežu na romantičan način, posebno ako eksperimentišete sa poziama koje ranije niste probali.

Novi seks položaji stvaraju aktivnost za povezivanje, timski rad i bliskost u novoj godini. Ako je vaša veza nova,  to će ubrzati intimnost tako što će poboljšati vaše komunikacijske veštine kao para.

Ako ste duže zajedno, isprobavanje složenijih poza — ili čak vraćanje starih favorita — mogao bi biti način da ponovo raspalite iskru ili jednostavno uživate u krevetu. Zvuči dobro? Zgrabite svog partnera i isprobajte pozie u nastavku, tako da možete ući u novu godinu sa praskom. Bukvalno!

Najbolje seks poze za novogodišnju noć

Plug

Počnite u klasičnom misionarskom položaju, a zatim podignite noge tako da vam gležnjevi budu na ramenima vašeg partnera. Ako možete da zakačite kolena, odlično, ali ako ne, ne brinite – samo idite što dalje možete.

Zašto je odlično za Novu godinu? To je neverovatno intenzivna poza — govorimo o dubokoj penetraciji — kao i ona koja zahteva malo komunikacije. Osim toga, biće mnogo seksi kontakta očima, kako biste se osećali bliže.

X obeležje

Stanite na ivicu kreveta, stola ili kauča i podignite noge tako da vaš partner, koji će stajati iznad vas, može držati vaše gležnjeve uz svoja ramena. Pronađite udoban položaj z, a zatim eksperimentišite tako što ćete ukrstiti noge u gležnjevima — da biste napravili slovo „X“ — za dodatni intenzitet.

Ako želite da se samo zavalite i uživate—i dozvolite da vas nova godina preplavi—ovo je odlična poza. Takođe nije najčešća, pa ako želite da eksperimentišete, ovo bi moglo biti ono što radite dok sat otkucava ponoć.

Najbolje seks poze za novogodišnju noć- poza 69

Učestvujte u 69. pozi tako što ćete da ležite jedan pored drugog sa glavama okrenutim u suprotnim smerovima, a zatim istovremeno obavljajte oralni seks jedno na drugom. Ali ako želite da pomešate stvari, možete sedeti na ivici kreveta dok vaš partner radi svoje između vaših nogu.

Zato što je u novogodišnjoj noći sve u vezi sa dolaskom u puni krug, u gledanju godine kako dolazi a druga kako dolazi, A osećaj je odličan.

 

Kaubojka

Sa svojim partnerom zavaljenim na krevet, opkolite njegove kukove i spustite se na njih. Zatim idite u onaj položaj koji vam omogućava da se osećate najseksi, bilo da se naginje napred, naslonjeno unazad, mlevenje, poskakivanje — izbor je potpuno na vama.

Kaubojka bi mogla da unese promene u vašu uobičajenu dinamiku ili da uvede novine eksperimentisanjem sa vrstom intenziteta ili brzine koja je neophodna da vas izvuče. Iskoristite ovo kao vreme da razgovarate o tome šta vam je uspelo (ili ne radi) u krevetu kako biste imali neverovatnu novu godinu.

Stojeća poza

Stanite uza zid sa malo razdvojenim nogama i podignite jednu nogu kako bi vaš partner mogao da uđe u vas otpozadi. Krećite se polako dok ne postignete ravnotežu – i okačite se za zid da biste dobili podršku, posebno ako ste popili šampanjac.

Ovo je još jedna hrabra pozicija za dobrodošlicu u novoj godini, kao i ona koja deluje seksi i eksperimentalno. Ako ste već neko vreme sa svojim partnerom, doček je odličan trenutak da se uverite da još uvek imate tu iskru.

 

Najbolje seks poze za novogodišnju noć- Obrnuta kaubojka

Opkoračite svog partnera kao što biste radili u položaju kaubojke, ali ovaj put se suočite sa njim. Odatle se možete nagnuti napred ili nazad da biste pronašli ugao koji je udoban za vas oboje. Kada pronađete žleb, koristite ruku da se igrate sa svojim klitorisom.

Zašto je odlično za Novu godinu: Uzbudljivo je, a samim tim odgovara energiji večeri! Neverovatno je biti osoba na vrhu, a vaš partner će definitivno uživati u pogledu.

Stolica

Neka vaš partner sedne na stolicu ili na kauč, a zatim mu opkoračite kukove i spusti se. Maksimalno iskoristite kontakt očima i bliskost , ali ako želite da to promenite, uvek možete pokušati da se okrenete i od svog partnera.

Ako već ležite na kauču i gledate kako lopta pada, biće lako da se pomerite u ovu poziciju i da 2023. počnete kako treba.

Lepota i zdravljegrinvalds/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.