Neverbalni znakovi dobrog seksa: Evo kako da znate šta da očekujete od partnera

by | 18 jula, 2022
Neverbalni znakovi dobrog seksa

Ovi neverbalni znakovi dobrog seksa mogu vam pomoći da pročitate partnera i pre nego što se odlučite na naredni korak.

Loše iskustvo, kada je ljubavno umeće u pitanju, i te kako može da utiče na naše naredne veze. Ali to ne znači da treba da očajavate. Ukoliko znate na šta da se fokusirate, kada je komunikacija u pitanju, moći ćete da razumete i kakav je vaš potencijalni partner u krevetu. Evo na kojih to 5 znakova treba obratiti pažnju, prema istraživanjima eksperata.

Neverbalni znakovi dobrog seksa

Način na koji jede

Naredni put kada budete išli na sastanak, obratite pažnju na koji način vaš potencijalni partner jede. Da li jede polako, brzo, halapljivo… Kako navode psiholozi, postoji veza između odnosa sa hranom i vođenja ljubavi. Unajvećem broju slučajeva, način na koji jede sličan je i načinu na koji pristupa seksualnom odnosu.Neverbalni znakovi dobrog seksa- Fizički izgled

Ovo je takođe jedan od neverbalnih znakova koji ukazuju na to kakav je muškarac u krevetu. Jako telo, s vidljivim mišićima, ukazuje na izdržljivost. To znači da je muškarac posvećen tokom seksa i da ćete uživati u potpunosti.

Mekani stomak ukazuje na to da je osoba gurman i da mu je hrana možda važnija od seksa. Ukoliko muškarac ima preizvajano telo, to znači da možda više brine o sebi i svom izgledu i da nije spreman na obostrano zadovoljstvo u krevetu.

Gestikulacija

Mimika i pokreti rukama takođe mnogo govore o čoveku. Osoba koja slobodno gestikulira, bez nervoze, je otvorena i opuštena, kako u komunikaciji, tako i u spavaćoj sobi. Osoba koja je suzdržana, ne koristi mnogo ruke prilikom objašnjavanja, najverovatnije u krevetu neće pokazati strast i emocije.

Novac

Naravno, ovde se ne odnosi na količinu novca, već na način na koji se muškarac prema novcu odnosi. Ukoliko zna koliko novca ima i troši ga samouvereno, znak je da je osoba sama po sebi sigurna u sebe i da voli da drži stvari pod kontrolom. Samim tim preuzeće i odgovornost da oboje uživate u seksu. Ukoliko se pak prema novcu odnosi nesigurno najverovatnije je nesiguran i u sebe, ali i svoje umeće u krevetu.

Neverbalni znakovi dobrog seksa- Fizički kontakt

Ukoliko vas tokom sastanka muškarac dotakne, a to izgleda prirodno, hrabro i samouvereno, to sugeriše da je on siguran i samouveren. Ukoliko vam takav dodir prija i deluje vam prirodno, sam seks će biti prirodan i zadovoljavajuć.

Svakako, za kraj, napominjemo da je izbor seksualnog partnera individualan i zavisi od unutrašnjeg osećaja. Vodite se srcem i budite svoji pa ćete samim tim i privući partnere koji će ispuniti vaša očekivanja.

 

Lepota i zdravljePeopleImages/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.