Šta muškarci zaista vole u krevetu?

by | 21 januara, 2023
seks sa momkom

Šta muškarci zaista vole u krevetu? Seks sa vašim momkom može postati nezaboravnan, ali sve je na vama. Ovih 7 stvari trebate dodati u toku intimnog odnosa za obostrani užitak.

Šta muškarci zaista vole u krevetu?

Ne skrivajte svoju želju

Međusobna privlačnost, to jest kada se partneri od jednog dodira ježe, a na prvi pogled osećaju vrelinu i uzbuđenje, garancija je vrele noći. Mora da postoji neka hemija između vas, jer je seks bez strasti kao konzumiranje hrane koju ne volite, samo da biste zadovoljili svoju glad. A gde su tu druge vrste zadovoljstva osim one nagonske i egzistencionalne? Zato je prva stvar koju ne smete da radite skrivanje emocija, pokažite da vas on zaista pali. Vrlo često je za muškarca najbolji deo intimnog odnosa kada vidi da njegova partnerka uživa u njemu.

Nemojte da se stidite, opuštenost je ključ

Čudni zvuci, loši uglovi i neprirodne poze mogu odvratiti od najvažnije stvari. Pustite nespretnost! Verujte, u ovom trenutku vašeg čoveka najmanje brinu takve sitnice. Umesto da sebe opterećujete nepotrebnim strahom i stidom, probajte da se opustite i koncentrišete na osećak zadovoljstva. Nemojte na vaše telo gledati kao na slabost, jer ono je u stvari prva stvar kojom trebate biti ponosni. Muškraci nisu toliko zahtevni u seksu i poznati su po svojoj „jednostavnosti“, a vaš glavni zadatak je da se prepustite užitku.

 Uživajte u procesu

Kada partner čini sve da se druga strana oseća dobro, a i on sam uživa u tome, to je u stvari cilj kojim se teži u toku odnosa. Čak i ako se ne možete nazvati super iskusnim u seksu, muškarac će ceniti vaš trud. Niko ne voli devojke koje tupo zure u plafon i čekaju da on obavi sav „posao“. Seks je igra u dvoje i tako treba da se postavite. Oboje imate dva zadatka. Prvi je taj da uživate u samom procesu, a drugi da pomognete ovom drugom da takođe doživi taj osećaj erotskog zadovoljstva.

Setite se predigre

Mnogima donose čak i više zadovoljstva od samog seksualnog čina. Što duže odlažete trenutak, to će biti veći stepen strasti. Ali zapamtite da morate znati meru u svemu, pa nemojte previše odlagati, već pređite na spor, ali ne manje impresivan seks. Iako muškarci vole odmah da „pređu na stvar“, to ne znači da neće uvideti prednosti predigre kada se prvi put zadržite na njoj.

Muškarci u krevetu vole eksperimente

Svileni gajtani, šalovi, pufovi, erotske igračke i donji veš doneće nove senzacije i utiske. Naravno, svaki put treba da izmislite nešto novo, ali neće biti suvišno da diverzifikujete svoj seksualni život.

Osetite partnera i neka on oseti vas

Neophodno je da kažete partneru o svojim željama, ali pokušajte da ne budete dosadni, pedantno i detaljno objašnjavajući šta tačno želite. Muškarac želi da zna šta vas pali a šta vam ne prija. Treba o tome da ga obavestite da bi lasnije došli do seksa bez reči. Naravno, njegov je zadatak da oseti vaše potrebe i želje, ali ako vidite da mu ne ide, pomozite mu. Kasnije će vam se to itekako isplatiti, jer, kao što smo već napomenuli, njegova cilj je vaš užitak.

 Budite na vrhu

Čini se da su svi heroji-ljubavnici koji se prikazuju u filmovima idealni ljudi. Uvek su fotogenične, izgledaju sjajno iz bilo kog ugla i toliko su iskusne da u poređenju sa njima delujete kao nevina učenica. Naravno, u stvarnom životu to je gotovo nerealno, ali pokušajte da postanete heroina takvog filma za svog čoveka.

lepotaizdravlje.rsLuckyBusiness/iStock/Getty images Plus via Getty Images


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.