Seksom protiv stresa: 10 neverovatnih poza koje će vam doneti instant olakšanje!

by | 11 oktobra, 2022
Seksom protiv stresa

Seksom protiv stresa, jer zaista ne vidimo bolji način za maksimalno opuštanje!

Ujedno, ovo je i najzdraviji način da se oslobodimo tenzije. A koje su to poze najpogodnije, otkrijte u nastavku. Udobno se smestite i uživajte.

Seksom protiv stresa

Doggy light

Kao što znate, pseći stil je agresivna poza, ali se može ukrotiti i učiniti mekšom i senzualnijom. Morate početi sa klasičnom varijacijom na sve četiri, a zatim se partner lagano podiže i ostaje na kolenima. Muškarac može da vas grli i drži uz sebe, miluje grudi i klitoris, a možete i da održavate kontakt očima. Ovo stvara atmosferu intimnosti.

Craddle

Udaljite decu od ekrana, vreme je za uspavanke za odrasle. Uprkos činjenici da je položaj veoma miran i nežan, sigurno nećete zaspati, a malo je verovatno da će vaš voljeni odlučiti da hrče u najnepovoljnijem trenutku. Partneri sede na krevetu jedan naspram drugog, zatim žena sedne na muška kolena, priđe bliže i obavije noge oko njega. Zajedno možete nežno ljuljati na talasima ljubavi.

Seksom protiv stresa- 69 sa strane

Standardna poza ne podrazumeva mnogo opuštenosti, a ako vam vrat neerotično škljoca od napetosti, a partner dahće kao stara parna lokomotiva, onda je lakša verzija ono što vam treba. Muškarac i žena leže na boku tako da su im lica nasuprot genitalijama, a istovremeno se oralno miluju. Ova opcija je takođe pogodna za parove sa razlikom u visini koji obično imaju poteškoća da dođu do istaknutih mesta.

Seks poze koje će izludeti svakog muškarca: 10 najvrelijih opcija!

Puž

Ne, ne morate nigde da puzite polako, biće više nego dovoljno aktivnosti. Žena leži na leđima, savija noge, lagano ih povlači prema sebi i stavlja partnera na ramena. Položaj pruža intenzivne senzacije i duboko prodiranje. Važno: potrebno vam je dobro istezanje, inače postoji šansa da se povredite i dočekate zoru sa petama savijenim iza ušiju.

Seksom protiv stresa- poza pastirica

Zašto je takvo ime misterija, ali je možda razlog to što će posle sjajnog seksa muškarac definitivno biti miran, kao jagnje. Partner leži na leđima i savija kolena, žena sedi na vrhu i oslanja ruke na jastuk. U ovom položaju muškarac može da vam miluje grudi i zadnjicu.

Plug

Poza nije laka, ali ako ne uspe iz prvog puta, možete bar da se nasmejete – ovo takođe ublažava stres. Žena stoji pored kreveta i oslanja ruke na krevet, muškarac joj podiže noge.

Bolje je da se ne fokusirate na ruke, na primer, možete preklopiti ruke, kao na sesiji masaže – laktovi se nalaze na krevetu, dlanovi ispod brade. Pazite: pozicija zahteva fizičku pripremu ne samo od vas, već i od vašeg partnera, pa ako on obično u rukama ne drži ništa teže od kreditne kartice, bolje je ne rizikovati.

Bočno sedlo

Spremni za skokove? Zašto onda ne dodati raznolikost pozi „jahača“. Muškarac leži na leđima, a partnerka sedi bočno na vrhu. Položaj ima sve prednosti standardne verzije, možete diktirati tempo i dubinu prodiranja, i što je najvažnije, ako vam dosadi, samo ustanite i idite. Ali, ozbiljno, ovo je malo verovatno, najverovatnije ćete moći da zasvetlite ne kao dete.

Seksom protiv stresa i poza krst

Žena leži na leđima, savija jednu nogu u kolenu i gura je prema sebi, muškarac drži savijenu nogu partnera ispred sebe. Čini se da je teško, ali zaista nije. Pošto imate samo dve noge, vaš partner se neće zbuniti čak ni ako se njegova sposobnost brojanja završi sa „Jedan, dva“.

Mokro i ludo

Odlična ideja ako želite da imate vrući seks u kadi, efekat opuštanja je udvostručen. Zapamtite da u vodi nema dovoljno prirodnog podmazivanja, nabavite lubrikant, a takođe ne zaboravite da budete oprezni – nema akrobatskih vratolomija.

Muškarac sedi u kadi ispunjenoj umereno toplom vodom, žena je na vrhu, kontakt je neverovatno erotičan. Zato zapalite mirisne sveće, sakrijte gumene pačiće koje vam prave društvo kada se sami kupate i obucite kostim Afrodite koji se, inače, ograničio na penu.

Lepota i zdravljeAlessandro Biascioli/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.