Šta ne treba raditi pre seksa?

by | 31 maja, 2022
Šta ne treba raditi pre seksa

Otkrivamo vam šta ne treba raditi pre seksa.

Mnogo je saveta koji se odnose na sam seksualni čin i na načine na koje on može biti bolji i uspešniji. Međutim, postoje i neke stvari koje mu prethode, a koje utiču na to da li ćemo i u kojoj meri uživati. Ove četiri stvari žene nikako ne treba da rade pre seksa.

Šta ne treba raditi pre seksa?

Depilacija prepona i intimne regije

Ako niste stigli da se izdepilirate na vreme, nemojte to raditi ni neposredno pre seksa. Partner najverovatnije neće ni primetiti dlačice, ali sigurno hoće ako počnete da se češete. Zbog znojenja i trenja, osetljiva koža intimne regije može početi da vas svrbi i pecka, a to će odvući pažnju sa važnijih stvari. Iz istog razloga (iritacije), izbegavajte kozmetičke proizvode koji jako mirišu. Ako zbog nelagodnosti ne možete da se opustite, od užitka neće biti ništa.

Uzimanje lekova protiv alergije

Lekovi protiv alergije ne samo što smanjuju sekret u nosu, već isušuju i sluzokožu intimne regije. Kao posledica toga, vagina može biti suva, a seks bolan. Da biste to izbegli, lek nemojte piti neposredno pre seksa. Ako ste već napravili grešku, situaciju možete (delimično) popraviti korišćenjem lubrikanta.

Pročitajte i… Zdravstveni benefiti seksa

Previše alkohola i masne hrane

Čaša vina može biti afrodizijak, ali tri čaše votke će vas sigurno uspavati i umrtviti čula. Isto važi za previše masnu i tešku hranu. Poslednje što vam treba kada se spremate za seksi avanturu su gasovi i nadutost.

Odlaganje odlaska u toalet

Pre nego što se uputite u spavaću sobu, ne zaboravite da posetite toalet. Puna bešika ponekad može biti dobar stimulans, ali često predstavlja psihičko opterećenje. Ako strahujete da ćete se tokom seksa upiškiti, velika je verovatnoća da ćete zbrzati uživanje kako biste što pre stigli do toaleta.

Pročitajte i… Seks nakon porođaja

lepotaizdravlje.rssilverkblack/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.