Veličina grudi i karakter muškarca: Volite li velike, srednje ili manje grudi? Evo šta to govori o vama!

by | 29 avgusta, 2022
Veličina grudi

Veličina grudi u fokusu je kroz istroriju čovečanstva, a postoji mnogo razloga za to. A kako na njih gledaju muškarci?

Fasciniranost ženskim grudima, iz perspektive muškarca, povezana je pre svega s nežnošću i toplinom majčinih grudi.  Stoga, taj fasciniranost nastaje još u detinjstvu. Prvi hormoni zadovoljstva luče se upravo tokom dojenja pod uticajem refleksa sisanja. I, inače, zato je odmah po rođenju toliko važno prisloniti bebu na dojku: to mu pomaže da prevaziđe stres rođenja.

Što se tiče veličine, ovde su, začudo, na ukuse muškaraca snažno uticali ekonomski i politički događaji. U davna vremena, kada su se često dešavali ratovi i gladi, punačke žene su bile poštovane, jer su čvršće podnosile bolesti i nedostatak hrane. Tada su u fokusu bile velike grudi jer su kombinaciji sa korzetom, izgledale jednostavno neverovatno. Ostatak tela bio sakriven ispod odeće. Stoga su se muškarci divili grudima i ramenima devojaka. I tako je nastao kult izvanrednog poprsja.

Danas, modna industrija promoviše mršavost, a na društvenim mrežama promoviše se koncept body positivity. Prava istina je da neki muškarci vole velike grudi, drugi atletsku građu… Naravno, ne možete ugoditi svima. Ali postoje određeni parametri pomoću kojih muškarci povezuju veličinu grudi i karakter muškarca.

Veličina grudi i karakter muškarca

Zero size

U pitanju su kreativni muškarci koji kod partnerke traže saborca i prijatelja. Nekoga ko će biti zabavan, deliti s njim hobije i pridružiti se svakoj avanturi.

A korpe

Ovakvi muškarci su šarmantni, uvek mladi i željni avantura. Ipak, zaštitnički su nastrojeni i vole ulogu viteza.

B korpe

U pitanju su sportisti koji vode aktivan životni stil. Muškarci koji više vole „dvojku“ ceniće snagu i žeđ za avanturom svoje partnerke.

Veličina grudi- C+ korpe

Muškarci koji vole velike grudi traže toplinu i naklonost. Oni pridaju poseban značaj sposobnosti žene da stvori udobnost u kući, da ume da kuva. Devojke sa većim grudima su uglavnom pažljive i brižne, teže porodici sa velikim brojem dece.

Kakve god da su fantazije o ženskoj grudi, lepši pol je naučio da vešto prilagodi veličinu sopstvenog poprsja uz pomoć specijalnog donjeg veša. Ima, naravno, onih koji se odlučuju na radikalne mere, uključujući i operaciju povećanja grudi. Da li je vredno toga? Na vama je da odlučite. Glavna stvar koju treba zapamtiti jeste da veličina jeste bitna, naravno, ali na kraju je jedino bitno da li vas izabrani muškarac voli.

Da li muškarci zaista više vole velike grudi ili su manje ipak bolje?

Lepota i zdravljeVladimirFLoyd/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.