10 znakova koji otkrivaju da vaša veza nema budućnost

by | 25 septembra, 2014

Već nekoliko meseci (ili godina!) ste u ljubavnoj vezi ali i dalje niste sigurni kuda to vodi? Možda ste propustili ove znakove. Otkrijte da li je vaša veza vredna truda.

veza bez buducnost

Nikada ne pričate o zajedničkoj budućnostiOK, uživate u ljubavi i provodite divne trenutke zajedno. Ali, ako ne pravite nikakve planove za blisku budućnost (ne mislimo samo na brak), vaša veza bi mogla da bude kratkog daha.

On nije za brak

Ako vam je nekoliko puta ponovio kako on jednostavno nije muškarac za brak, to je očigledna barijera za uspeh veze. Mnoge žene ignorišu ovu rečenicu u nadi da će promeniti partnerovo mišljenje. Ne zavaravajte se.

Uvek imate „rezervu“

Ne očekujte ozbiljnu vezu ako i sami niste spremi da se potpuno predate partneru!

Nemate ništa zajedničko – osim seksa

Suprotnosti se privlače… donekle. Ako je seks jedina zajednička tema između vas dvoje, teško da ćete ikada ostvariti ozbiljniju vezu.

Imate puno toga zajedničkog – osim seksa

Smatrate da ste pronašli svoju srodnu dušu, ali niste zadovoljnim seksualnim životom. Seks je važna stavka svakog ljubavnog odnosa i ako on ne funkcioniše, neće opstati ni vaša veza.

Njegovi roditelji su razvedeni

Ponekad vaspitanje i samo detinjstvo mogu da stvore odbojnost ka braku. Ako je on dete razvedenih roditelja, nemojte se iznenaditi što ne veruje u bračnu zajednicu.

Njegovi prijatelji nisu oženjeni

Ako niko od njegovih najboljih drugara nije oženjen, niti je u ozbiljnoj vezi, verovatno ni vaš partner nema motivaciju za „sledeći korak“.

Oboje se ponašate kao da ste singl

Iako ste zajedno, oboje ostajete svaku noć do kasno sa prijateljima, nikuda ne idete zajedno, prosto nemate potrebu da provodite više vremena sami. Ako razmišljate o ozbiljnoj vezi, razmišljajte kao „mi“ a ne kao „ja“.

Nikada niste putovali zajedno

Letovanje, zimovanje, produženi vikend… nikuda niste išli sami. Putovanje u paru otkriva vam nove vidike i mogućnosti. Pruža vam nova iskustva sa kojima se do sada sigurno niste suočili. Zajedničko putovanje može da bude ključna stvar za zajedničku budućnost.

Ne otkrivate mu svoje misli i namere

Ako partneru nikada niste spomenuli da razmišljate o ozbiljnoj vezi ili braku, on možda ne shvata koliko je to vama važno. Zato se ne ustručavajte i pokrenite temu „zajedničke budućnosti“.

Autor: Life Content, M.K.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.