5 osobina zbog kojih će vas ostaviti i najzaljubljeniji muškarac

by | 22 avgusta, 2017

Poznato vam je da postoje neke osobine koje muškarci ne vole kod devojaka, ali da li znate da postoje i one zbog koje će vas ostaviti bez razmišljanja? Otkrili smo kojih to 5 stvari najviše odbija i šta bi trebalo da promenite ako želite da ga zadržite pored sebe.

Foto: Thinkstock

Opsednutost karijerom

Ovde nije reč o ženama koje žele da budu odlične u onome što rade. Takve žene muškarci poštuju i dive im se. Ovde mislimo na devojke koje su opsednute svojim poslom i nemaju vremena za svog partnera jer ne izlaze iz kancelarije, a jedino što im je bitno je položaj u kompaniji.

Zloba

Baš niko ne voli zlonamerna bića. Muškarci žele da njihove lepše polovice budu jednostavne i drage. Vaša lepota će ga privući, ali ako budete zle prema ljudima oko sebe, postaćete odbojne svom partneru i budite sigurne da će vas zbog toga ostaviti.

Pročitati i… Ženska osobina koja skoro svim muškarcima ide na živce

Neprestana priča

Kao što žene vole da pričaju, tako vole i muškarci. Oni se otvaraju osobama koje su im bliske, a ako mu vi ne date priliku da dođe do reči, počeće da osećaju kao da ga gušite. Osim toga, doživljavaće vas i kao nekoga kome je stalo samo do sebe same.

Negativnost

Svako voli da ima pozitivnu osobu pored sebe. Ako se stalno žalite na nešto misliće da ste slabe, a i to će negativno delovati na njega. Niko ne želi da bude sa ženom koja ga čini nesrećnim, zar ne?

Preterana posesivnost

Verujemo da svaki muškarac želi da bude volje i da neko uvek brine za njega. Ali ako se ponašate kao da posedujete svog partnera i ljubomorne ste kada on priča s nekom drugom ženom, dajete mu do znanja da ste nesigurne, a to mu se neće svideti.

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.