9 najčudnijih stvari na početku svake nove veze

by | 28 avgusta, 2014

Početak nove veze izazov je koji se ne može uporediti ni sa čim drugim. Uzbuđenje, leptirići u stomaku, smešak na licu, sve je to divno, ali onda počinju ove neugodne situacije.

Couple_Bed

1. Nemate pojma kada je pravi trenutak da ga dodate kao prijatelja na FacebookuDa li je dovoljno da tri puta izađete ili morate postati i službeni par nakon upoznavanja s nekim bliskim prijateljima. Verovatno ćete prethodno malo pregledati i šta ste pisali i objavljivali po „zidu“, a o tome kada ćete objaviti da ste u vezi, nećemo ni počinjati.

2. Još pokušavate da saznate šta predstavljaju čudni zvukovi koje ispušta za vreme seksa

Je li to čudno stenjanje znak da mu je super ili da se muči kako bi stvari priveo kraju, jer mu baš i ne ide.

3. Želite mu reći šta vam se sviđa u krevetu

Seks nije savršen, ali ako biste ga malo uputili, uvereni ste da bi sve bilo mnogo bolje. Kada pokušate u jednom smeru, on krene u drugom i prekine čaroliju. Koliko god vam bilo neugodno, stisnite zube i porazgovarajte.

4. Slučajno ste osudili nešto što on voli

Kako ste mogli da znate da je nastupao u školskom bendu ili da obožava pudlice? Sada mu se izvinjavate do iznemoglosti i ozbiljno razmišljate o kupovini malog psa, samo kako biste se dostojno iskupili.

5. On kuva večeru od sastojaka koje vi mrzite

Ponudio se da će vam pripremiti večeru, ali vi ne jedete ribu, zeleno povrće i mlečne proizvode. A na jelovniku pastrmka s blitvom i puding. Bilo bi dobro da ste raspravljali o hrani ranije, ali kada se nađete u takvoj situaciji, opcije su vam da naručite hrane ili završite veče u kupatilu ispred wc šolje.

6. Vi prvi prdnete

Da li vas je čuo? Da li treba da se ponašate kao da se ništa nije dogodilo ili bi trebalo da glumite da ste cool i našalite se na svoj račun? Ili da jednostavno pobegnete?

7. Ostane kod vas duže nego što biste želeli

Volite da provodite nedeljna jutra s njim u krevetu, ali želite i neko vreme samo za sebe. Kada se možete opustiti, staviti masku na lice, jesti sladoled i gledati omiljenu seriju.

8. Pronađete pornografiju na njegovom kompjuteru

O.K., svi znamo da većina muškaraca gleda takve filmiće, ali šta sada? Da li da se ponašate kao da ništa niste videli ili nonšalantno to spomenete sledeći put kada budete u krevetu?

9. Napokon obavite „gde smo i šta smo“ razgovor

Verovatno ste već imali milion prilika da vodite ovaj razgovor, ali one uvek nekako prođu, dok se ne dogodi onaj trenutak kada neko slučajno kaže „moj dečko“ ili „moja devojka“. I tada stvari postaju ozbiljne.

Izvor: magazin.hr, M. G.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.