Ako muškarca niste pripremili na OVE stvari, onda zajednički život treba da sačeka

by | 8 avgusta, 2016

Napokon! Prošli ste razne uspone i padove u vezi, poznajte se savršeno, putovali ste zajedno, poštujete se i volite – i došao je taj trenutak da vaš odnos popnete na viši nivo. Uzbuđeni ste u vezi zajedničkog života i jedva čekate da uplovite u tu avanturu, ali priznajte da se pomalo i pribojavate – razni strahovi i „opsesivne“ misli provlače vam se kroz glavu.

Guliver/Getty images

Guliver/Getty images

 

Da li ćete umeti da se dovoljno opustite? Kako će on prihvatiti sve vaše čudne, male navike? Da li će vas ujutru požurivati kada „zaglavite“ u kupatilu više od pola sata? Da li ćete i dalje moći da dovodite drugarice i besomučno ćaskate? Da li će vam pomagati oko sređivanja kuće?

Pitanja se samo roje i nema im kraja… U suštini, prilično ste sigurni da će sve biti u najboljem redu, ali biste neopisivo voleli da on neke stvari prosto zna unapred!

Pročitajte i… Ovih 5 stvari srećni parovi nikad ne rade

Dame se slažu u tome da bi bilo lepo kada bi muškarci pre zajedničkog života shvatili OVIH 10 stavki! Šta je u pitanju, pročitajte na sledećoj strani…

Guliver/Getty images

Guliver/Getty images

1. Niste baš najbolji u čišćenju, pogotovo kada je u pitanju ribanje kupatila i WC šolje. Tako biste voleli da unajmite nekoga ko bi čistio umesto vas, bar jednom nedeljno!

2. Moraće da zajedno sa vama gleda vašu omiljenu, žensku seriju! Ili bar da vam ustupi televizor!

Pročitajte i… Tik-tak, tik-tak: Da li je vreme za raskid?

3. I vi ste neuredni ponekada (što ne tnači da on treba da bude ;))!

4. Voleli biste da ponekada on opere vašu odeću, treba vam odmena, a i to ume da bude tako simpatično!

5. Potreban vam je prostor samo za vas, kao što je i njemu.

Pročitajte i… 6 saveta kako da ga navedete da se ponovo zaljubi u vas

Guliver/Getty images

Guliver/Getty images

6. Ne, ne treba nikada da vas pita zašto imate toliko odeće i cipela. Jednostavno – volite to. Trebaju vam!

7. Da, uvek ste tu za njega i trudićete se da budete dobri i fini. Ali, nije vapša odgovornost koliko je pojeo u toku dana i da li je regularno nahranjen! Mora da se brine sam za sebe! Ili neka pozove mamu…

8. Užasavate se njegovih dlaka u tuš kabini ili lavabou! Kada bi bar očistio za sobom!

Pročitajte i… Znakovi koji otkrivaju da li je on vaš budući muž. Ako vaša veza ne podleže ovim kriterijumima, vreme je za RASTANAK!

9. Videće stvari koje niste želeli da vidi. Zajednički život znači partnerstvo i tokom gripa, pms-a, bolnih menstruacija, loših dana, i svih onih stvari koje ste do tada krile od njega…

10. Ako stavite na stranu to što je vas štan zatrpan ogromnim brojem čarapa, razbacane odeće i dlaka u umivaoniku, on je stvarno vaš najdraži cimer! Taj osećaj da vas ON čeka kući na kraju dana – nezamenjiv je!

Pročitajte i… 10 najvećih grešaka koje žene prave u vezama

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.