Aleksandar Radojičić: Muškarci nikada neće razumeti žene, ali to i jeste draž

by | 2 februara, 2017

Reći da je Aleksandar Radojičić miljenik žena i nije neka novost. Oni, koji su imali priliku da ga upoznaju, reći će da nije samo, žargonski rečeno, dobar frajer, već i veoma prijatan mladić. Zvog svega toga smo poželeli da baš njemu postavimo tri pitanja o – ženama.

■ Da li su muškarci s jedne, a žene sa druge “planete”?
S kojih god planeta da smo, stvoreni smo da se u jednom trenutku nađemo na istoj i da zajedno idemo dalje. Suština je u tome da jedni bez drugih ne bismo mogli.

Pročitajte i ovo… Šta se desi kada se bajka iz detinjstva pretvori u pakao svakodnevice

Kliknite na sledeću stranu…

■ Kako razumeti žene?
Mislim da se nikad nećemo potpuno razumeti, ali to i jeste draž. To nerazumevanje je osnova za stalnu igru. No, svako od nas pomišlja da ga ljudi, uopšte, ne razumeju dovoljno. Posebna priča je što želite da vas partner ili partnerka potpuno razumeju, a to je nemoguće, jer niko od nas ne zna da čita misli, niti uvek umemo da iskažemo šta mislimo i osećamo. Uvek je prisutno određeno mimoilaženje, ali je najvažnije da se dovoljno razumemo i kad se ne razumemo.

■ Žene od kojih ste učili kako žene funkconišu?
Učiim od sestre, meme, drugarica, mada nemam mnogo onih s kojima se intenzivno družim. Od sveke žene možete da naučite ponešto, u svakoj ćete prepozanti nešto što je svima zajedničko, baš kao što je slučaj i sa muškarcima. Sve imaju nešto slično, a svaka je posebna. Poenta je da svakoj osobi treba prići na drugi način.

Pročitajte i ovo… Rečenica koja menja život iz korena: JA ne moram ništa, JA sam se namorala

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.