Bolje odustanite: Ovi signali otkrivaju da je vreme da ga ostavite!

by | 28 jula, 2016

Kada s distance razmišljamo o svojim prekinutim vezama, uvek se setimo trenutaka koji su nam nagovestili nadolazeće probleme zbog kojih smo na kraju završili ljubavni odnos. U nastavku pogledajte prema kojim znakovima već na početku veze možete prepoznati lošeg partnera.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

1. OmalovažavanjePokačili ste se i partner vam je usred svađe rekao da ste glupi? Trenutak ljutnje nikada nije prilika za omalovažavanje ili korištenje pogrdnih reči. Psiholozi kažu da takvo ponašanje ukazuje na nedostatak poštovanja.

Pročitajte i… Šta način na koji držite ruku partnera otkriva o vašoj vezi?

Koji još signali otkrivaju da je vreme da ga ostavite pročitajte na sledećim stranama…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

2. Neslaganja oko raspodele kućnih poslova

Partner od vas očekuje da sve radite sami, bez njegove asistencije i nema nameru da vam pomagno? U trenutku kada ćete napredovati na poslu ili dobiti dete to će postati nepremostiv problem između vas dvoje. Zbog toga ga morate rešiti na vreme jer će u suprotnom eskalirati i dovesti do trajnog nezadovoljstva.

Pročitajte i… 3 saveta za srećnu i dugotrajnu vezu

3. Povezanost s bivšom partnerkom

Neki muškarci ostaju u dobrim odnosima s bivšim devojkama. Međutim, ako se ona redovno „uvlači“ u vašu svakodnevicu i partner često priča o njoj, postoji velika verovatnoća da još uvek gaji osećanja prema njoj koja nisu samo prijateljska. Ako vam prisustvo bivše partnerke u vašem životu stvara neprijatnost, obavezno razgovarajte s partnerom i pokušajte to da rešite jer ovakve situacije u vama mogu stvoriti veliku nesigurnost.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

4. Ignorisanje

Ako je partneru pretraživanje društvenih mreža važnije od razgovora s vama, onda je prešao granicu elementarne pristojnosti. Nikada ne biste trebali da se „takmičite“ za pažnju partnera, a pogotovo ne na samom početku veze. Oboje biste u istoj meri trebali da budete posvećeni jedno drugome jer se jedino tako može razviti zdrav odnos.

Pročitajte i… Ovih 6 stvari muškarci nipošto ne žele da čuju u vezi

5. Retko ste zajedno

Obaveze uvek diktiraju koliko ćemo vremena provoditi s partnerom i naš ljubavni život često pati zbog posla. Međutim, ako vaš partner ima puno slobodnog vremena na raspolaganju, ali ne želi da ga provodi sa vama i radije bira društvo drugih ljudi, možda biste trebali da se zapitate da li ste uopšte na listi njegovih prioriteta.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.