Da li „leptirići u stomaku“ utiču na vid i sluh?

by | 14 aprila, 2017

Pre nego što dođe do trenutka kada vaša veza postane ozbiljna, proverite da li znate određene stvari o svom partneru. U prvih nekoliko meseci od silnih leptirića u stomaku i nervoze pred viđanje s njim ne stižete da baš mnogo razmišljate. Ipak, morate biti pažljivi, jer se može dogoditi da nakon tri mjeseca veze shvatite da o svom partneru ne znate ništa. Ovo su pitanja na koja treba da znate odgovore…

 

Foto: PixabayU kakvom je odnosu sa svojom porodicom? To može biti pokazatelj njegove ličnosti.

Što mu je važno? Ako iste stvari drugačije vrednujte, vaša veza nema monogo šansi za uspeh.

Jeste li seksualno kompatibilni? Budite sigurni da on može zadovoljiti vaše seksualne potrebe i želje, ali i obrnuto!

Ima li prijatelje i kakvi su? Ne kaže se bez razloga „S kim si, takav si.“ Ako nema prijatelje, to može biti pokazatelj samoživosti.

Da li je “bivša” u potpunosti izašla iz njegovog života? Ako nije, zapitajte se zašto se i dalje povremeno čuju.

Da li želi da jednog dana ima decu? Niko ne kaže da već treba da smišljate ime za bebu, ali ako vam se planovi u tom pogledu razilaze, teško da će jedno od vas dvoje promeniti mišljenje.

Foto: Pixabay

Kakve su njegove namere? Ne smatraju svi da je cilj ozbiljne veze brak i porodica, a posebna prča je šta on podrazumeva pod tim “ozbiljna veza”.

Kakav je njegov stav o finansijama? Činjenica je da su upravo one jedan od najčešćih razloga raskida, pa nemojte ni ovo zanemariti. Vrlo je bitno da li, u perspektivi, preferira zajednički ili odvojeni bankovni račun i da li se vi slažete sa njim?

Kako se ponaša u stresnim situacijama? Da li  paniči, postaje sebičan ili preuzima kontrolu u svoje ruke i uliva vam sigurnost – važni su pokazatelji njegove ličnosti.

Kako rešava probleme?  Da li je posle svađe hoće da razgovarate ili se “duri” poput deteta.  Iskren razgovor, iznošenje vlastitog mišljenja i spremnost na kompromis – bitni su preduslovi za trajnost i uspešnost veze.

Pročitajte i… Promenila su se “dejting pravila”! Ili, ipak, nisu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.