Da li ste jedna od žena koje se jednostavno previše trude? I zašto je to ogromna greška?

by | 17 januara, 2017

Da li poznajete ili ste možda jedna od onih žena koje se i te kako trude da dođu do partnera, ali im to nikako ne polazi za rukom? Sa strane to lako prepoznamo, ali ako smo same u toj koži, retko razaznajemo je u tome problem. No, ovo su jasni pokazatelji da ste uspele da „upadnete“ u krug žena koje se jednostavno previše trude. 

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Neprestano govorite o tome da ste single 

Nije pogrešno obelodaniti i prihvatiti činjenicu da ste dugo same, ali ponekad su žene koje se previše trude jednostavno isuviše naporne. Uvek ćete ih čuti kako iznose činjenice o tome zašto je dobro ili loše biti solo, koristiće svaku situaciju da naglase da traže dečka, često akcentuju da ne razumeju zašto nikako da pronađu nekog… Jednostavno one su preopterećen svojim statusom single žene.

Prave se da ih zanimaju stvari o kojima zapravo ne znaju ništa 

Žene koje se previše trude usklađuju svoja interesovanja sa interesovanjima svog potencijalnog partnera. Počinju da prate sport ili menjaju muzički ukus, samo da bi imale ponešto zajedničko sa muškarcem kog su pikirale… Ali, frajeri zapravo ne „padaju“ na zajednička interesovanja, ako ona nisu stvarna i potkovana određenim znanjem. U laži su kratke noge, nemojte to smetnuti sa uma.

Pročitajte i… Muškarci objašnjavaju zašto su luckaste devojke tako poželjne. Sve će vam biti jasno

Kliknite na sledeću stranicu… 

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Provode sate i sate dok se spremaju za sastanak 

Svi mi želimo da izgledamo tip top na prvom sastanku, ali žene koje se previše trude svemu tome pridaju mnogo više pažnje nego što je potrebno. Drame oko odeće, mesta izlaska, teme razgovora, rekacija koje će imati. One žele da svaku neprijatnost izbegnu i da detaljno isplaaniraju unapred tok sastanka, kako nešto ne bi slučajno krenulo nizbrdo…

Misle da su bolje od drugih

Ako žena ima naviku da izjavljuje rečenice poput „zašto ona ima dečka, a ja ne“, pritom nabrajajući sve one sitnice zbog kojih je bolja, ona je jedna od onih koja se previše trudi. Takav stav je potpuno pogrešan, i odaje očaj i nedostatak poštovanja prema drugima.

Pročitajte i… Kažu da ih srećni parovi ignorišu, ali ove “bljak” navike mogu da budu baš iritantne


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravljeNajnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

3 reagovanja na “Da li ste jedna od žena koje se jednostavno previše trude? I zašto je to ogromna greška?”

  1. Dragana kaže:

    Svakoga od nas ceka ljubav. Pre ili kasnije svako nadje sebi pravog ili pravu.

  2. Vesna V kaže:

    Ovo je tacno.Ima devojaka koje samo sto ne uzmu megafon u ruke da idu i pricaju kako su same.Pocinju da prate fudbal iako ne znaju ni koliko igraca ima u fudbalskom timu ili neke jednostavnije stvari.Pretvaraju se u nesto sto nisu vapeci za gramom ljubavi i tako postaju ono sto nisu.Lazna slika sebe.Koju niko nece.Bolje je biti prirodan,spontan pa ljubav kad se desi.

  3. Beba kaže:

    Koga jos interesuju devojke bez samopouzdanja, one koje „trce pred rudu“, imaju los self marketing, na sva usta proklamuju svoj status, naravno da muskarci to ne vole.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.