Kad je veza u krizi

by | 5 januara, 2015

Problemi u vezi vežu sa sobom i mnoge druge životne probleme. Posao vam biva sve naporniji, ljude iz najbliže okoline najčešće ne želite da vidite i sve vam izgleda crno. Evo nekoliko saveta kako da prevaziđete nastalu situaciju.

Kad je veza u krizi ne treba odmah da tražite krivca. Treba da vam bude jasno, za ljubav kao i za svađu, potrebno je dvoje. Što pre prihvatite tu istinu, lakšće ćete rešiti problem.Prvo treba da utvrdite šta je tačno problem u vezi. Analizirajte svoje i postupke svog partnera. Razmislite šta možete da promenite kod sebe a da zadovoljite partnerove potrebe.

Razgovajte sa svojim dragim. Iskrenost u vezi, otvorenost prema partneru siguran je put do zajedničkog rešenja. Najbolje je dijalog voditi posle svih dnevnih obaveza, kad vas neće prekidati zvuk telefona. Takođe, jutarnja kafa vikedom, kad ste oboje slobodni može da vam otvori nove vidike.

Poverenje u vezi takođe može da bude tema razgovora sa partnerom. Ako je poverenje poljuljano, iskrenim i otvorenim razgovorom možete da ga povratite, ako ga nije ni bilo, sad je vreme da preispitate svoja osećanja i donesete konačne odluke.

Napravite omiljeno jelo svom partneru, servirajte ga kao nikada do sada. Iznenadite ga i tako privolite na razgovor.

Pokažite svoju seksualnost. Posle romatične večere i dobrog seksa, privolite partnera bar na kratki razgovor, neka to bude samo početak dijaloga o temama o kjima tek treba da pričate.

Razmenite svoja iskustva da dobrom drugaricom, poslušajte njen savet ali odluku donesite sami.

Kad je veza u krizi ne treba da pravite velike planove sa partnerom. Poštedite sebe eventualnog još većeg razočaranja.

Na kraju, jedno je sigurno, treba da budete iskreni prema sebi, da znate šta hoćete, a šta nećete, šta vas veseli a šta vas čini nesrećnima. To će vam umnogome pomoći da rešite postojeće probleme.

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.