Kad muškarac izbegava pojavljivanje u javnosti sa vama, to znači…

by | 14 januara, 2017

Piše: Tamara Bogunović, novinar magazina "Lepota i Zdravlje"

Piše: Tamara Bogunović, novinar magazina „Lepota i Zdravlje“

Juče sam se videla sa dobrom prijateljicom. Sele smo u obližnji kafić nakon posla na partiju čavrljanja. Naše teme o najnovijim kremama za mešovitu kožu na tržištu prekinuo je telefonski poziv upućen mojoj drugarici. Par minuta kasnije, za našim stolom sedela je devojka sa problemom.

Znate, juče smo zajedno Marko i ja krenuli u šoping centar, i taman tamo kod pokretnih stepenica meni je zazvonio telefon. Javljam se, mama je. Okrećem se, a Marka nigde. Pomislila sam da je ušao u neki butik. Nije. Zovem ga i on mi kaže da je otišao sam da razgleda garderobu i da ćemo se naći kasnije. Ne mislite li da izbegava da se pojavljuje sa mnom u javnosti?

Foto: Guliver/Getty images

Foto: Guliver/Getty images

Moja drugarica i ja nismo mogle da ostanemo ravnodušne na problem koji je tištio. U pravu je devojka. Iako smo se obe složile da mi, devojke, ponekad preterujemo sa analizama, i previše nam je premalo, ali bez sumnje ovog puta je sve bilo jasno kao dan. Marko je šonja. Dobro, možda sam malkice feministički nastrojena, i nisam čula Markovu verziju priče, a mama me oduvek učila da svaka para ima dve strane, ali i ja bih se na njenom mestu naljutila.

Pročitajte i… Sama i u gomili ljudi! Sigurno znate o čemu govorim…

Nakon što smo otklonile nekoliko potencijalnih razloga zbog kojih bi tako nešto učinio, shvatile smo da nam ne preostaje naročito lepa istina. Možda je Marko mislio da će biti u obavezi da plati njen komad garderobe koji bi izabrala, ali opet ne opravdava njegovo nestajanje. Možda mu je previše dosadno da razgleda ženske toalete. Možda je video nekoga pa je želo da izbegne susret sa neželjenom osobom. Možda… Nakon sto i jedne razvijene teorije eliminisale smo svaku moguću opciju i ostale su samo dve koje deluju iole smisleno.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Prva je da ima drugu devojku, a druga je da ne želi ozbiljnu vezu, odnosno ne želi vezu uopšte.

Retrospektivom njihove tromesečne veze došle smo do zaključka da su se pretežno viđali u zatvorenim prostorijama, bez prisustva drugih ljudi. Ako su se katkad i našle neke osobe u njihovoj blizini on bi očito držao distancu i rezervisanost. Sve je ukazivalo na to da on jednostavno nije previše zainteresovan za nju, bar ne u javnosti.

Razlog tome, svakako ne možemo nas tri otkriti, ponekad je najbolje rešenje pitati partnera otvoreno, kakve su mu namere ili zašto je uradio neki gest koji se vama nije dopao. Svakako ne bi trebalo osuđivati nikoga apriori, ali ukoliko se situacija iznova ponavlja jasno je da je u pitanju manir, a ne slučajnost.

Ukoliko i same imate ovakav ili sličan problem, jedan stariji film će vam pomoći da shvatite situaciju, pogledajte trejler:

Pročitajte i… Zašto je sve više jačih žena, a slabijih muškaraca?


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.