Kako biti singl? Citati poznatih dama daće vam odgovor na ovo pitanje

by | 8 septembra, 2020
modni detalj

Kako biti singl i uživati u nezavisnom delu života, poručuju ove dame

Nije tajna da biti singl ponekada može da bude pravi izazov, pogotovo ako ste tek izašli iz veze. A, ako ste u fazi kada se nakon teškog raskida pitate da li ćete se vratiti „u igru“ izlazaka na sastanke i upoznavanja novih ljudi, znajte da niste sami. Uprkos stahovima i nedoumicama koje sada imate, znajte da ima puno pozitivnih stvari kojima bi trebalo da se radujete kada ste singl. Mi smo danas rešili da vas na to podsetimo, i to ni manje ni više, nego kroz citate poznatih dama.

„Zašto baš tako?“, možda se pitate, pa, iako su uglavnom kratki, citati obično gađaju pravo u srž, motivišu, ali i dođu kao otrežnjenje.

Dugo ste sami bez partnera? Citati će i dalje učiniti trik. Podsetiće vas zašto je tako lepo biti u toj fazi života.

Misli poznatih ličnosti doći će vam kao pravo – tapšanje po leđima – da svoj nezavisan život vodite najbolje što možete. (Pročitaj: Citati o razvodu koji će vam pomoći da prođete kroz bolan rastanak)

A, ko ne bi želeo da ga bodri Šarliz Teron, Kejt Bekinsejl, Serena Villiams?

U nastavku pročitajte citate koji će vam dati odgovor na pitanje – kako biti singl i koji će vas podsetiti na sve bonuse toga što ste slobodni i spremni za druženje (ili zbog čega bi trebalo da se usredsredite na sebe za promenu).

Kako biti singl?

 

– Nisam bila u vezi jako dugo, a nikad nisam želela da se udam. To je moja istina i meni je to prirodno. Ljudi su pomalo zbunjeni zbog toga, pogotovo žene – Šarliz Teron, glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on


– U današnje vreme biti žena starija od 32 godine koja se zabavlja deluje kao mali politički čin. I pod tim, ne mislim na drogiranje i opijanje – jer nikada to nisam ni radila – već da budem šašava, da izlazim i radim šta hoću, a ne da sedim kod kuće i čekam menopauzu. Ako ne radite upravo to, odmah ste prozvani, što mi je jednostavno smešno – Kejt Bekinsejl, glumica.

– Bilo mi je zaista zabavno da sama odlučujem kako provodim svoje vreme. Imala sam dane kada sam se budila i nisam morala da radim ništa drugo osim onoga što želim. To je nešto što sam izgubila tokom godina. Osećaj da sama raspolažem svojim vremenom je bila novina za mene – Ema Roberts, glumica.

– To što ste singl ranije je značilo da vas niko ne želi. Sad to znači da birate sa kim i kakav život ćete voditi – Keri Bredšo, Sex and the City.

– Ako nisam dobra prema sebi, kako mogu očekivati da neko drugi bude dobar prema meni? – Maja Anđelo, pesnikinja i aktivistkinja.

– Sami ste odgovorni za svoju sreću. Zato prestanite da se za**bavate i priuštite sebi orgazam – Điđi Ingl, seks terapeut.

– Ljubav mog života su moja deca i moja majka. Ne osećam da mi fali muškarac u životu – Dajana Kiton, glumica.

– Tražimo povezanost, predvidljivost i pouzdanost da nas čvrsto ukoreni. Ali, takođe imamo potrebu za promenom, za neočekivanim, za transcendentnim – Ester Perel, psihoterapeut. (Pročitaj: Dženifer Garner o razvodu: Glumica dala savet obožavateljki)

– Vreme i samački život učine da svet vidite jasnije – Karola Lovering, spisateljica.

– Sedela sam i zapisivala svoje misli, razgovarala sa „unutrašnjim detetom“ koje još negde čuči u meni. Napisala sam: MOJ ŽIVOT JE SAMO MOJ. Moj život je samo moj. Te reči su me naterale da se zaustavim i izmamile su mi toliko suza. Ova rečenica izgleda toliko očigledno, ali izgleda da ipak nije… – Trejsi Elis Ros, glumica.

– Vi ste svoja najbolja čirlidersica. Ne mogu to dovoljno da naglasim – Serena Vilijams, teniserka.

– Nikada ni od koga ne pravi prioritet, kada si za njega samo opcija – Maja Anđelo, pesnikinja i aktivistkinja.

– Mislim da nikako ne možete biti partner kakav želite dok ne saznate šta vama treba i dok niste kompletna osoba sami sa sobom. Mislim da je to nešto što sve žene zaslužuju da saznaju – Sofija Buš, glumica i aktivistkinja.

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.