Koje ženske osobine muškarci ne vole

by | 1 marta, 2020
neurednost lepota

Postoje neke ženske osobine koje se ne dopadaju ni samim ženama, a naročito muškarcima. Često su toliko nepodnošljive, da zbog njih partner odluči da vas ostavi. Ako ih posedujete, razmislite, možda bi trebalo nešto da promenite.

Možete biti najlepše, najatraktivnije, posebne u svemu, ali postoje te neke „ženske osobine“, preko kojih muškarci ne mogu da pređu.

Muškarci ne vole kada žene karijeru stave ispred njih

Muškarci vole kada žene imaju svoju karijeru, uspešne su i zadovoljne. Takvima se dive i jako ih poštuju, i ovde nije reč o tim ženama. Muškarci ne vole žene koje su opsednute poslom i karijerom, velike su radoholičarke, pričaju samo o poslu, o ljudima iz kancelarije, a partner im je na poslednjem mestu. Jedino što im je važno je položaj koji zauzimaju u firmi.

 Muškarce odbijaju zlonamerne žene

Ni žene ni muškarci ne vole zlonamernost. Muškarci žele da njihove lepše polovine budu jednostavne i drage. U trenutku će ga privući vaša lepota, ali zloba koju pokazujete prema drugim ljudima, će ga brzo ohladiti. Budite sigurne da je ono što sledi raskid veze.

Pričljivost i ljubav prema sebi nisu omiljene ženske osobine

Muškarci vole da pričaju isto koliko i žene. Oni se otvaraju osobama koje su im bliske, a ako mu vi ne date priliku da dođe do reči, počeće da se oseća kao da ga gušite. Osim toga, doživljavaće vas i kao nekoga kome je stalo samo do sebe same i ko priča samo o sebi.

Negativne žene – njih niko ne voli

Svako voli nasmejanu i pozitivnu ženu pored sebe. Ako se stalno žalite na nešto, prigovarate, mnogo razmišljate, misliće da ste slabe, što  to će početi negativno da deluje na njega. Nijedan muškarac ne želi pored sebe ženu koja će ga činiti nesrećnim i nezadovoljnim.

agresivna devojka lepota

Posesivne žene ubijaju ljubav kod partnera

Svaki muškarac želi da bude voljen i želi da zna da se neko uvek brine za njega. Ali to što brinete i volite ga, ne znači da ga posedujete, da treba da budete ljubomorne ukoliko priča sa drugom ženom. Ukoliko su vaši ljubomorni ispadi česti, svađate se, ne prihvatate objašnjenja, tako mu samo  dajete do znanja koliko ste nesigurne. To mu se nikako neće svideti. Jednom će staviti tačku na vaše ispade.

Neuredne žene muškarci ne uzimaju u obzir

Ne morate izgledati kao seks simbol da bi se dopali muškarcima. Muškarcima se svesno ili nesvesno dopadaju žene koje vode računa o sebi i svom izgledu. Dakle, žene koje se ne brinu o svojoj higijeni, imaju neurednu odeću, kosu i nokte, uvek će biti niža liga. Ali to nije problem samo muškarcima, neurednost se nigde ne toleriše.

kosa devojka opadanje zdravlje

Nepoštovanje stvari koje njima znače smatraju nezrelošću

Ovo se odnosi na muškarce, kao i na sve osobe i stvari koje su vezane za njih. Nijedan muškarac neće tolerisati ženu koja ne poštuje stvari koje njemu nešto znače. Ovo se odnosi na njegovu porodici, prijatelje pa i hobije. Žena koja prihvata i poštuje muškarca onakvog kakav je samo dokazuje koliko je zrela i koliko ima razumevanja. Međutim, žena koja ne poštuje muškarca dokazuje sasvim suprotno.

Foto: Guliver/Getty

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.