Kvaliteti žena koje muškarci više cene od fizičkog izgleda

by | 29 oktobra, 2017

Izgled jeste važan, ali nikako presudan. Na lepotu se lako naviknemo i veoma brzo prestanemo da je cenimo. Ovo su večni kvaliteti dama koje ni jednog muškarca ne ostavljaju ravnodušnim.

1. Iskrena ljubaznost
Ne samo prema njemu, nego i prema drugim ljudima. Iskrena ljubaznost je ona kojoj niko ne može odoleti.

2. PrizemnostMuškarci vole žene koje ne misle da su „iznad“ drugih, sa obe noge stoje čvrsto na zemlji i sve ljude tretiraju sa poštovanjem.

3. Brižnost

Sviđa im se kada žena pokaže interes za njihove probleme, kada je zabrinuta za njihovo zdravlje. Kada su bolesni, vole da ih tetošu jer su i kod najmanje prehlade uvereni da stiže kraj sveta.

Pročitajte i … Pitanje na koje morate odgovoriti pre braka

Kliknite na sledeću stranicu…

4. Smisao za humor

U pravom trenutku treba biti ozbiljan, ali takođe treba uvek imati vremena za šalu. Vesela i pozitivna žena sa smislom za humor uvek zadobije njihovu pažnju.

5. Odlučnost

Sa jedne strane muškarci se boje samopouzdanih žena, ali s druge strane žele da njihova partnerka bude odlučna. Takvo ponašanje ukazuje na zrelost i sposobnost preuzimanja inicijative u trenutku kada je to potrebno.

6. Nezavisnost

Žena mora imati svoj život. U trenutku kada se ceo njen svet vrti oko partnera ona bespotrebno zanemari sebe. Upravo zato ne smemo odbacivati svoju nezavisnost.

7. Emocionalna inteligencija

Sposobnost izražavanja i kontroliranja emocija, pravilno i pravovremeno reagovanje na tuđe emocije neki su od znakova emocionalne inteligencije koju muškarci itekako cene.

8. Vernost

Baš kao i žene, muškarci takođe vole vernost. Osećaj da vam mogu verovati i pouzdati se u vas ne može se meriti ni sa čim.

Pročitajte i… Proverite da li ste pronašli onog pravog

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Foto: Thinkstock

A.G.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.