Mikroprevara je novi pojam u svetu muško-ženskih odnosa… I svi smo joj skloni!

by | 13 januara, 2017

Obična prevara? Prevaziđena je, čini se… Smenile su je one „benignije“ prevare, koje neki zovu i „mikroprevarama“, a o čemu se u stvari radi? 

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Mikroprevara nije dovoljno važna niti velika da bi se nazvala prevarvom, ali ipak predstavlja nepoštovanje partnera i pokazatelj je da ne štima sve kako treba u vezi.

Ovo su prvi simptomi mikroprevare:

Traženje saveta samo da bismo kontaktirali sa nekim stvarno zgodnim frajerom

Zanima te nešto što veoma lako možeš da saznaš i sama ili putem Google-a, ali ti je draže da uđeš u razgovor sa super zgodnim kolegom, iako slutiš da taj „nevini“ razgovor zapravo može da lako preraste u flert… Ako prećutiš ovu informaciju svom partneru, jasno je da nije sve bilo baš tako naivno. 😉

Pročitajte i… Kako da razlikuješ da li muškarac hoće vezu sa tobom ili samo zabavu?

Kliknite na sledeću stranicu…

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

„Favoriti“ na društvenim mrežama 

Svako od nas uzdiše za nekim na društvenim mrežama, i to je sasvim u redu… Ipak, ako stalno iznova posećuješ profil bivšeg dečka, nekog poznanika ili osobe koju poznaješ, vodi računa da ne preraste iz virtuelne u stvarnu simpatiju.

Interne fore koje nito drugi ne razume 

Ako imaš prijatelja ili drugara sa kojima imaš tajne i interne fazone koje niko drugi ne razume niti shvata, niti želite da ih podelite sa drugima, zapitaj se da li je u pitanju samo obično priajteljstvo. I da li bi tebi smetalo da tvoj partner ima takvu poznanicu?

Dopisivanje koje je prešlo granicu 

Svako granice postavlja drugačije, ali zna se šta predstavlja neukusno dopisivanje. Ako ono uključuje seksualne aluzije ili bilo kakve emocije, sigurno je znak da vaše srce ne pripada potpuno samo jednom čoveku.

Pročitajte i… Kiks koji sve žene prave u vezi kada muškarac počne da gubi interesovanje


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.