Muškarci beže od njih: 9 tipova žena koje su svima odbojne

by | 3 juna, 2023
muškarci beže od njih

Čak i ako se savršeno slažu u vetu, zbog ovakvog ponašanja muškarci beže od njih glavom bez obzira. Ovo su 9 najgorih tipova žena.

Muškarci beže od njih: 9 tipova žena koje su svima odbojne

Nesigurne žene

Postoje žene koje uvek sumnjaju u sve. Posebno u sebe. Podjednako im je teško da izaberu lak za nokte i da donesu poslovnu odluku. Nisu sigurne u sopstvene sposobnosti i stalno sumnjaju u svoj izgled, um, performanse, dostignuća.

Njihova karakteristična osobina je da uvek porede sebe i svoje uspehe sa životima ljudi oko sebe. Čovek vrlo jasno hvata te “vibracije” sumnje u sebe. Malo je verovatno da će želeti da baci ceo svet pod noge ženi koja nije sigurna ni da li ga želi.

Nezadovoljne žene

U životu svake žene postoje periodi užasnog nezadovoljstva sobom. To je uzrokovano problemima na poslu, konfliktima sa voljenom osobom, nezadovoljstvom sopstvenim izgledom – nikada ne znate razloge.

Ali postoji poseban tip žena koje ostaju nezadovoljne čak i ako im je život zaista savršen. Svakog dana nađu priliku da gunđaju o vremenu, mleku koje se pokvarilo ili jer kolega nije završio svoj posao. Nijedan muškarac neće želeti da postane sledeći “izgovor” za vaše nezadovoljstvo, i radije će se povući.

Koketne dame

Takva žena ne prestaje da flertuje ni na minutu. Da li je konobar, kolega na poslu, stranac u gradskom prevozu – nije joj bitno.

Možda će jednog dana takav način privlačenja pažnje pomoći dami da upozna svog princa. Ali, najverovatnije, njenom izabraniku se ovo neće svideti kada iste “fore” bude koristila i na drugim muškarcima.

Žene koje psuju

Razmislite sami, kakav muškarac će ponosno predstaviti vas kao partnerku ako glasno psujete, nepristojne ste prema drugima i ponašate se vulgarno u društvu?

Radoholičarke

Često ostajete na poslu duže, vikendom umesto da se sastajete sa prijateljima – radite na sledećem projektu, a nijedan antirid ne može da se izbori sa podočnjacima ispod očiju i umornom kožom. Prepoznajete li se? Onda je vreme da oglasimo alarm.

Rad, naravno, osnažuje osobu, ali u svemu je potrebna mera. Karakteristične osobine radneholičarkesu: nedostatak vremena za brigu o sebi, apatija prema životu, umoran izgled i nemogućnost uživanja u društvu. Sa takvim osobina, šanse da upoznate čoveka svojih snova nisu prevelike.

Muškarci beže od njih: Neuredne žene

Roditelji su vas od detinjstva učili da devojčica treba da bude uredna, dobro sređena i da održava svoju kuću čistom. Vredi poslušati njihove savete ako to još uvek niste uradili. Svakom čoveku je zadovoljstvo da se vrati u čist i udoban stan.

Paranoične dame

Žene ovog tipa pate od nepoverenja ne samo u sebe, već i od drugih. Stalno im se čini da neko želi nešto da im “podvali”, sumnjaju da su svi neiskreni i čekaju da ih neko izda svakog minuta. Paranoične žene ne znaju kako da se opuste i zabave.

U odnosima sa muškarcima samo povećavaju svoju sumnju, a muškarac ne voli da se oseća “pod pištoljem” zauvek. Kao rezultat toga, još jedan neuspeh i slomljeno srce.

Žene “diktatori”

Moćne žene, koje su navikle da komanduju svima okolo i ostvaruju svoj cilj po svaku cenu, takođe nisu baš privlačne muškarcima. Možda, na dužnosti, morate da budete čvrste i odlučne ali ne i u vezi gde je dogovor zlata vredan.

Potrudite se da naučite da budete nežni i fleksibilni. Neka se pored vas vaš muškarac oseća još jače i hrabrije.

Muškarci beže od njih: Plačljivice

Takva žena greši tako što reaguje na bilo kakve ne-standardne situacije u životu sa suzama. Ali ne radi se o preteranoj sentimentalnosti. One su navikle da ostvaruju svoje ciljeve suzama još od detinjstva.

Muškarac vas, naravno, neće nazivati “plačljivom”, ali će deset puta pomisliti: da li mu je potrebna devojka sa neuravnoteženom psihom?

Miljana Momirović Boris Jovanovic/GettyImagesPlus