Muškarci će, nažalost, uvek ostaviti ženu koje vole u ove 4 situacije

by | 29 decembra, 2016

Nažalost, ljubav ne može uvek sve da pobedi. Koliko god da je jaka i da ste rešeni da opstanete kao par, postoje situacije i okolnosti kada će se muškarci jednostavno povući. Možda je zaljubljen više nego što možete da zamislite, ali određene stvari mogu da stanu svemu tome na put… I vodite računa – ponekad je i u vama „problem“.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

1. Želite da ga promenite po svaku cenu 

Nažalost, mali broj žena na vreme shvati da se muškarci ne vaspitavaju – to se radi sa dečacima i tinejdžerima… U zrelim godinama, jači pol ima formiranje navike i obrasce ponašanje. Zbog ljubavi je u stanju da promeni neke stvari i napravi kompromise, ali ako pokušate da u potpunosti promenite svog partnera, to se neće dobro završiti. Između ostalog, da li želite da budete sa čovekom koji više nije ono što je bio u trenutku kada ste se u njega i zaljubili? No, problem je i to što će muškarac početi da se oseća nesigurno i kao da nije dovoljno dobar… Vremenom, on će jednostavno krenuti u potragu za ženom koja će ga voleti onakvog kakav on jeste.

Pročitajte i… Balkanci su šarmantni i posebni, ali kada ovo rade, oteraju svaku ženu

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

2. Neprestano prigovarate, zvocate i zamerate 

Podrazumeva se da ne treba da ćutite i da treba da mu zamerite ako je zaista nešto pogrešno uradio ili vas povredio. Ipak, ne treba banalizovati stvari i zvocati mu za sve i svašta. Neprestani prigovori i stalno traženje grešaka mogu da budu kontraproduktivni, te da učine da se muškarac oseti omalovažavanim i manje važnim. Pasivno-agresivni odnos svakako nije dobar temelj za uspešnu i zdravu vezu.

Pročitajte i… Ako prolazite kroz ovakve situacije, on vas nikada neće voleti i ceniti koliko zaslužujete

Foto: Guliver/Getty images

Foto: Guliver/Getty images

3. Mora da vas moli za seks 

U svakom zdravom odnosu, seks je jedan od osnova veze. Ukoliko ga nemate, ili ga praktikujete sa neazdovoljstvom i na silu, to će se negativno odraziti na vašu bliskost i povezanost. Seks je važan deo života svakog muškarca, i ako ga partnerka odbija, to će muškarca svakako oterati od nje.

Pročitajte i… Zašto su neke žene magneti za muškarce? Ovo su 4 vrste privlačnosti, treću je odredila karma

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

4. Stalno ga upoređujete s drugim/bivšim partnerima 

Možda neće priznati, ali nijedan muškarac na svetu, koliko god da je uspešan, ne želi da ga upoređuju sa drugima, posebno ne sa njegovim prethodnicima. Ako ga stalno stavljate u istu ravnu sa svojim nekadašnjim partnerima i govorite da su bolji od njega, možete ozbiljno da poljuljate odnos. On želi da bude najvažniji i najbolji muškarac u vašem životu, a ne da sluša hvalospeve na račun vaših bivših partnera. Stavite se samo u njegovu kožu – da li biste trpele takvo ponašanje?

Pročitajte i… Ni šarm, ni lepota, ni seksepil! Muškarci se lepe za “pogrešne” žene isključivo iz jednog razloga


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

3 reagovanja na “Muškarci će, nažalost, uvek ostaviti ženu koje vole u ove 4 situacije”

  1. Vesna V kaže:

    Niko ne voli mrgude i kada neko zvoca.Gde si bio i slično.Da se menja kasno je.To je vec izgrađena ličnost.Treba da se zapitamo da li bi se mi menjali zbog nekog,ne bi.E tako ne bi ni oni zbog nas.Da je hteo da bude drugaciji bio bi.A ako zelite da menjate nekog i ocekujete da se taj neko menja zbog vas,e onda stvarno ocekujete čudo!Zasto bi se menjao?Razlozi.Mozda je upravo otišao od devojke koja je zelela da ga promeni i nije uspela u tome.I teško da će neka uspeti.Uporedjivanja ne vole bas kao sto ne volimo ni mi.Zasto bi uvek spominjao bivse i koga je jos briga za to?

  2. Anaa kaže:

    Pravi muskarac ne ostavlja tako lako zenu koju zaista voli…Mozda,ako bi bila u pitanju neka teza patologija;-)Ovako,mnogo mu je teze izvuci se iz odnosa koji mu ne prija i preseci sve,nego sto je zeni,koliko god to neverovatno zvucalo…

  3. Beba kaže:

    Pa dobro, i nije da nije istina sve ovo, ali mozda kada je zvocanje u pitanju!!! Mozda ipak da shvate da nam je to nekako urodjeno, da volimo da zvocamo, da moramo da primetimo, da je uvek iza svega najbolja namera, i da ih naprosto volimo…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.