Način na koji vas partner drži za ruku mnogo govori o vašoj vezi

by | 11 marta, 2020
drzanje za ruke veze

Ljubav nije samo reč, nije ni gest,  ljubav je i način na koji vas partner drži za ruku. Govor tela, može da potvrdi ono što je rečeno ili  da bude u totalnoj suprotnosti od toga, a evo šta držanje za ruke govori o vašem odnosu!

Imali ste priliku da vidite par koji se drži za ruke i da pomislite da nešto među njima nije u redu ili su vam, naprotiv, delovali kao idealan spoj. Impresija se javila ali vam nije bilo sasvim jasno odakle ona dolazi jer vam je par nepoznat. Znate li da način na koji vas partner drži za ruku govori mnogo o njemu kao i o vašem odnosu? Jednostavo govor tela otkriva emocije i način na koji vaš partner nevarbalno komunicira sa vama. To vam otkriva i da li je partner spreman za vezu, da li se plaši veze, da li je dominantan i ima nameru da vas zaštiti ili jednostavno vašu ruku stavlja u svoju po inerciji.

Šta govore isprepletane ruke

Kada su vaše ruke međusobno isprepletane, to je znak da je ljubav zdrava i da postoji ogromno poverenje između vas dvoje. Takav odnos je kvalitetan i dugotrajan.

Šta govori položaj dlanova

Pogledajte i kako su vam postavljeni dlanovi.  Ako je vaš dlan okrenut nagore, a njegov ka vašem, znači da vaš partner ima zaštitnički instinkt i da želi da vas štiti kroz život i vezu.

dlanovi veze

Šta znači kada vas drži za mali prst

Kada vas partner drži za mali prst to znači da nešto nije u redu i da je veza u opasnim vodama. Držanje za mali prst je znak da u trenucima rasprave može da dođe do agresivnog ponašanja, koje je za svaku osudu i potpuno neprihvatljivo. Kada vas ovako drži za ruku, to je znak posesivnosti i da vas doživljava kao svoje vlasništvo.

mali prst drzanje veze

Šta znači kada vas drži  za mali prst obema rukama

Ovakav stav je potpuno suprotan prethodnom. Kada vas obema rukama drži za mali prst to otkriva strast i čežnju.

Šta govore isprepletani prsti

Kada su vaši prsti isprepletani kao da čine završenu slagalicu, to je znak prave ljubavi, dobre komunikacije i obostrane želje za ostvarenjem što boljeg odnosa.

ruka par ljubav veze

Šta kaže držanje za jedan prst

Kada vas dečko hvata za jedan od prstiju, to može da znači dve stvari: ili ste par koji pre svega poštuje slobodu i nezavisnost onog drugog ili nema mnogo interesovanja za vas.

drzanje za prst veze

 

Tri ruke, briga ili opsesija?

Ponekad, dve ruke nisu dovoljne da bi se stvorila veza između vas, tako da treća (njegova), takođe učestvuje tako da je vaša ruka u sredini. Obratite pažnju u kojim momentima se ovo dešava, jer otkriva želju za prevelikom zaštitom, koja je na granici sa posesivnošću. Ukoliko vas ovako drži u trenucima kada je previše zabrinut za vas iz opravdanih razloga, onda nema razloga za brigu.

tri ruke veze

Nije strašno ako vas ne drži za ruku

Šta ako vas partner nikada ne drži za ruku? Pre nego što pomislite da vas  ne voli razmislte možda je samo stidljiv i ne prijamu da to radi u javnosti. ako vas drži za ruku dok ste sami onda nema razloga za brigu.

Foto: Guliver/Getty

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.