Naučnici tvrde: postoje 4 vrste parova – Koji ste vi?

by | 4 decembra, 2016

SVAKA veza je različita i ima svoje momente koje nema nijedna druga, ali nauka je napokon uspela da pronađe način kako da veze smesti u kategorije. Naučnici koji se bave proučavanjem veza i odnosa proučavali su 400 nevenčanih parova u 20-im, pa su došli do ove četiri kategorije.

Foto: weheartit

Foto: weheartit

Skloni konfliktu i jako zaljubljeni
Svi znamo jedan takav par – malo su zaljubljeni, malo se ne podnose. Ako si deo ovakvog para, već znaš da postoji uzorak. Svađe vas razdvajaju, a strast ponovno spaja. Kad ste zajedno, neverojatno ste zaljubljeni i posvećeni jedno drugom, a kad niste, najčešće ste toliko razdvojeni da se verojatno ne biste ni pozdravili na ulici.
Ako niste sigurne da li ste zaljubljene do ušiju…pročitajte i…Da li ste zaljubljeni ili ste samo vezani za partnera? Razlika je velika i ovako se prepoznaje…
Zavisni od drame
Čak i kad nema razloga za dramu, vi ga nekako uvek pronađete. Kad je u pitanju bilo kakvo donošenje odluka, to najčešće svako radi za sebe, bez da se konsultuje s drugom osobom, a upravo se tu otvara prostor za novu dramu. Ta vaša nestabilnost hrani i čini vam vezu uzbudljivom, ali oprez – istraživanja pokazuju da su ovakvi parovi jako skloni raskidu.
Ostanite zaljubljene, a sledećoj strani pogledajte nastavak…

Foto: weheartit

Foto: weheartit

Društveni par
Oboje ste društvene osobe, a vaša veza nije samo vaša – svakodnevno je upotpunjujete druženjem s drugim ljudima, koje gledate kao sastavni deo vašeg odnosa. Zajednički prijatelji vas zbližavaju, a dobra vest je i da su ovakvi parovi dugoročno jako održivi.
Da budete sigurne pre nego što vam postavi sudbonosno pitanje…pogledajte…Ovo je jedini faktor koji može da otkrije da li će vaša veza trajati zauvek
Fokusirani jedno na drugo
Nemate ništa protiv društva, ali nekako vam je najdraže da stvari radite udvoje. Svoje potrebe stavljate ispred svih ostalih, a nemate nikakav problem s povremenom izolacijom od spoljnih uticaja.
U kojoj god kategoriji da se te se pronašli, važno je samo jedno – smejte se i uživajte!

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.