Ne tražite izgovore, ovde se krije istina: 3 prava razloga zašto ne odgovara na poruku

by | 28 avgusta, 2017

Sve je izgledalo obećavajuće, ali je on prestao da se javlja…Sada znamo i zašto. „ZAŠTO mi nije odgovorio?“ je pitanje koje i dalje dominira u razgovorima žena kojima nije jasno ponašanje muškarca s kojim se dopisuju. Priča je uvek manje-više ista – krenuli ste da se dopisujete, sve je izgledalo vrlo obećavajuće, a on se odjednom samo povukao i prestao da odgovara. Možete da lažete kako je prezaposlen, možeš govoriti i da je sve to samo igra s ciljem da još jače privuče vašu pažnju, ali ovo su pravi razlozi zbog kojih frajeri jednostavno više ne odgovaraju na poruke.

Foto: Thinkstock

Odgovarao je samo iz pristojnosti

Šta uraditi kada se javlja devojka koja ti se ne sviđa? Nije pristojno odmah da je otkače a većina vaspitanih frajera uložiće malo truda i odgovoriti na nekoliko poruka. Naravno, sve ima svoje granice, a on će je povući kad shvati da stvari deluju obećavajuće za vas dvoje… iako je on samo htio da bude pristojan.

Vaša poruka nije jedina

Samo zato što je njegova poruka jedina stvar o kojoj razmišljate, ne znači da je ista situacija i kod njega. Muškarci su jako skloni da deluju na više strana, a ako su vaše poruke zanemarene, jednostavno nisu prioritet.

Pročitajte i...Loše ljubavne navike zbog kojih ste i dalje same

Ima nešto bolje

Želite njegovu pažnju, ali izgleda da niste jedine. Ako je pre delovao zainteresovano a sada više ne deluje, najlogičniji zaključak je da više nije zainteresovan. Verovatno se pojavio neko ko mu je mnogo zanimljiviji, a u takvim situacijama je najpametnije da krenute dalje – i zadržate dostojanstvo.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.