Nezreli muškarci će uvek ostavljati snažne žene. Za to imaju 5 razloga!

by | 3 januara, 2017

Uvrežen stav da je muškarac taj koji treba da dominira u vezi i da ima kontrolu „osakatio“ je muško ženske odnose na mnogo različitih načina… No, ovaj stari stereotip najviše ide na štetu ostvarenih, jakih i snažnih žena koje su često ostavljene i napuštene, samo zato što su često toliko fantastične da im malo koji muškarac može parirati! 

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

 

Potreba za dominacijom najčešće dolazi do izražaja u odnosima kada se nesiguran i nezreo muškarac nađe u društvu snažne žene. Ovakav spoj se uglavnom završava tako što pripadnike jačeg pola more nesigurnost i nemogućnost da se nose sa energijom i veličinom dame pored koje su. Zato odlaze od nje, jer lakše je otići, negoli poraditi na sebi…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Dakle, nezreli muškarci često se „plaše“ snažnih žena, a ovo je pet razloga zašto je to, nažalost, tako.

Snažna žena se ne ustručava da mu prebaci sve šta radi pogrešno 

Snažne žene muškarcu daju do znanja da one nisu s njim samo zbog njegovog ega. Ona veruje u to da on mora da bude odgovaran, svestan svojih kikseva, „grdi“ ga kada pravi greške i ne slaže se sa njim kada on tvrdi da je u pravu za sve. Snažne žene su pametne, sposobne, imaju svoje ja, a sve je to u protvirečnosti sa nezrelošću.

Pročitajte i… Ni šarm, ni lepota, ni seksepil! Muškarci se lepe za “pogrešne” žene isključivo iz jednog razloga

Kliknite na sledeću stranicu…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

On oseća pritisak zbog toga što se od njega očekuje uspeh

Snažne žene podržavaju svoje partnere, ali ih motivišu i podstiču da budu još bolji nego što jesu. Ipak, nezreli muškarci se boje ovakvog stava – oni nisu sigurni da će moći da odgovore na njena očekivanja i ambicije. Pritom, loše podnese svaku kritiku, makar ona bila i konstruktivna!

On se boji obaveze i vezivanja

Nezreli muškarci nemaju pojma šta žele od života, dok snažne žene imaju tačnu predstavu šta traže od „sudbine“. Snažna žena se ne boji obavezivanja i kada hoće da bude s muškarcem, to je zato što to želi i on joj je potreban. S druge strane, nezrelim muškarcima obavezivanje je zastrašujuće.

Pročitajte i… Pokazatelji koji jasno govore da ćete uskoro sresti sudbinsku ljubav

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Ona uvek kaže ono što misli 

Snažnim ženama nije problem da se otvoreno suoče sa partnerom. Ako je uradio nešto što ju je povredilo, ona će to glasno reći. To odbija nezrele muškarce, jer nisu navikli da imaju posla sa direktnim i otvorenim ženama.

Snažnu ženu je teško impresionirati

Nezreli muškarci obično nisu oni koji ulažu sve od sebe u odnos, niti se stoprocentno trude u vezi koju neguju. Tu dolazi do problema, jer snažne žene žele i očekuju jednako snažnog partnera, spremnog da daje sebe, koliko i one to rade.  Ona živi strasno svaki dan i potreban joj je partner koji će pokazati vlastitu strast u odnosu kako bi znala da je pronašla partnera kog vredi imati.

Pročitajte i… Metoda koja je zaludela duhovni svet: Ovako ćete privući ljubav svog života


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Nezreli muškarci će uvek ostavljati snažne žene. Za to imaju 5 razloga!”

  1. Vesna V kaže:

    Tačno.Retko koji muškarac pored sebe ima ženu koja je snazna.On treba da je 2 puta snazniji od nje.A ne slabic koji bezi od obaveza,jer je to naucio jos od škole pa na dalje.Izbegava sve sto se moze izbeci.Svaku odgovornost.Da bi bio muškarac mora da se nosi sa svim zivotnim izazovima ali isto tako i sa snaznim ženama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.