Ovakve veze su sve popularnije: 5 razloga zašto mlađi muškarci vole starije devojke (žene)

by | 18 avgusta, 2017

Iako je naše društvo još uvek sklonije da odobri vezu starijeg muškarca i mlađe partnerke, poslednjih godina sve više je parova u kojima je situacija obrnuta. Takve veze važe kao intrigantne, a na temu toga zašto muškarci vole starije žene sprovedena su brojna istraživanja koja su otkrila presudne faktore.

Foto: Thinkstock

Zrelost i iskustvo

Zrelost i samopouzdanje koje starije dame unose u vezu muškarcima stvara osjećaj komfora, te s njih ‘skida’ obavezu da u svim situacijama prednjače i preuzimaju inicijativu. Mlađe žene sklone su menjaju mišljenja što muškarci često ne vole, dok one starije rukovode vezom poput dobrim poslovnim projektom. S obzirom na velika životna iskustva neguju slobodu i razvoj mlađeg partnera u vezi.

Pročitajte i …Sadašnji dečko i srodna duša ne mora da bude jedna ista osoba: Ovo su glavne razlike!

Faktor zabranjenog voća

Naše društvo još uvek nije sklono odobravanju veze mlađeg muškarca i starije partnerke, obrnuta situacija mnogo je prihvatljivija. Ali upravo taj element zabranjenog voća kod muškaraca stvara dodatnu potrebu da isprobaju. Naime tendencija ljudi je da više žele ono što ne mogu lako da imaju.

Kliknite na sledeću stranicu…

Foto: Pixabay

Nezavisnost i neopterećenost brakom

Većina starijih žena ostvarila je svoje ciljeve kako u poslovnom tako i u financijskom smislu, što u potpunosti skida teret s partnera koji inače ima pritisak od očekivane brige za životne obaveze Osim toga, reč brak, gotovo da starije dame ne spominju, što naravno muškarcima odgovara.

Smirenost i konkretnost

Poznato je kako muškarci ne vole da komplikuju posebno kada je reč o svakodnevnim sitnicama, a starije dame se vode istom krilaticom. Reč drama gotovo da ne postoji u njihovom ponašanju, one i u stresnim situacijama uspevaju da ostanu smirene i sačuvaju energiju za konkretno rešavanje problema.

Neosporne veštine u krevetu

Sloboda i samouverenost presudni su faktori, a starije dame odavno su prerasle nesigurnost oko izgleda, opterećenost novim i neisprobanim što je naravno opravdano za svaku mladu ženu. Osim toga muškarcima imponuje da imaju takvu dominu kojoj baš oni mogu da udovolje.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.