Ovih 12 stvari nikako ne smete da tolerišete u vezi

by | 12 maja, 2016

U ovim situacijama ne morate da budete tolerantne ni jedne jedine sekunde.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Novac, dobra kola, lep stan… toliko je tih materijalnih stvari koje uopšte nisu važne ako nađete pravog partnera i imate zdravu i srećnu vezu! Međutim, ovog puta ćemo obratiti pažnju na stvari koje su i te kako bitne za jednu vezu i koje nikako ne treba da tolerište bez obzira koliko volite svog partnera.

1. Ne ponaša se lepo prema vašoj porodici i prijateljima

Ukoliko vas poštuje podrazumeva da će i poštovati vaše najbliže i da neće ograničiti vašu vezu samo na vas dvoje. Ni u kakvoj situaciji ne treba tolerisati nepoštovanje, pogrdne reči i komentare na račun vaših najbližih.

Pročitajte i… Tri najčešća izgovora zbog kojih ostajete u pogrešnim vezama

2. Koristi vaše greške iz prošlosti

Prošlost treba da ostane u prošlosti i nikada je nemojte koristiti kao argument u nekim svađama. Isto tako se očekuje i da vaš partner ne koristi vaše greške iz prošlosti kako bi vas pobedio ili ponizio. Ukoliko to često čini, vreme je da kažete STOP i pokažete mu granicu dokle sme da ide sa svojim komentarima.

Šta još ne treba da tolerišete u vezi pročitajte na sledećim stranama…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

3. Ne pita kako vam je prošao dan

Možda se samo čini kao sitnica, ali pitanje “Dušo, kako ti je protekao dan?” je jedno od esecijalnih kako bi se veza održala. Osoba koja vas zaista voli i poštuje, uvek će biti raspoložena da čuje kako vam je prošao dan, a što je najvanije setiće se da pita. Ipak sitnice čine život i jednu srećnu vezu.

Pročitajte i… Da li pauza u vezi znači “kraj”?

4. Zaboravlja na stvari koje vas interesuju

Ne mora da ima perfektnu memoriju, ali ukoliko mu je stalo do vas zapamtiće i stvari koje su vama bitne! Važni datumi, interesovanja samo su neke od stvari koje vi, ali tako i vaš voljeni treba da ima na umu i ne postoji opravdanje ukoliko nešto od toga zaboravi!

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

5. Ne osećate se samopouzdano pored njega

Bez obzira da li jeste ili niste, pored svog voljenog treba da se osećate najlepše i najzgodnije na planeti! Dobronamerne kritike i komentari su uvek dobrodošli, međutim ukoliko preovladaju u odnosu na komplimente, ne treba da budete tolerantne ni sekunde!

Pročitajte i… 7 stvari koje morate znati ako izlazite s mlađim muškarcem

6. Ne delite iste stavove i vrednosti

Suprotnosti se nekada zaista i privlače, ali kada birate partnera za ceo život želite nekoga sa kim možete podeliti najintimnije stvari i ko ima slične planove i ciljeve i ko vrednuje iste stvari kao i vi.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

7. Omalovažava vaše potrebe ili osećanja

Često ima komenatre na račun toga što ste nežniji pol i zapravo vam se čini da ste u vezi sa šovinistom! Samo se zapitajte da li biste mogli da provedete ceo život s nekim ko će u svakom prilici ponižavati ženski rod?

Pročitajte i… 4 načina da bolje razumete svog partnera

8. Ne sluša vas

Dok pokušavate da razgovarate sa njim on čita novine, igra igricu ili gleda seriju. Teme koje mu ne odgovaraju uspešno izbegava tako što se pravi da ih NE ČUJE! Ne treba da dodajemo, zašto ovakvu situaciju ni u kakvom slučaju ne smete ignorisati, a još manje tolerisati!

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

9. Ubeđen je da treba da vas „popravi“

Zapamtite da ste vi pre svega OSOBA, a ne projekat koji treba on ili bilo ko drugi da popravi ili prilagodi sebi! Naravno da nekad treba promeniti nešto zarad boljeg odnosa ili veze, ali to ne znači da treba da se pretvorite u drugu osobu samo zato što neko smatra da to tako treba da bude!

Pročitajte i… Loše navike parova: 5 poteza koji će uništiti i najjaču ljubav

10. Ne pristaje na kompromis

Odbijanje na kompromis je samo drugi način da vam kaže “Moji planovi, ideje, mišljenje su mnogo bitniji nego tvoji”. U svakoj vezi kompromis je jedan od ključnih stvari zbog kojih veza uopšte i opstaje.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

11. Ljubomoran je

Ukoliko je baš svaki pun paranoičan kada idete sa drugaricama u grad ili neko vreme provedete bez njega i tešite se da je to isključivo zbog njegove velike ljubavi prema vama, moramo da vas vratimo u realnost i kažemo da ste u velikoj zabludi! Poverenje je jedna od stavki koja nikada ne treba da manjka u vezi.

Pročitajte i… 3 najčešća razloga zašto u vezi mislite na drugog muškarca

12. Ne zadovoljava vas u krevetu

Nikada ne treba da budete tolerantne kada je orgazam u pitanju! Ukoliko ga on zaslužuje, zaslužujete ga i vi i te kako! Nikada ne pristajte da pomislite na drugačije!

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.