Pripadnice ova tri horoskopska znaka su najbolje supruge

by | 4 aprila, 2016

Horoskop vam može otkriti razne stvari, pa tako i kakva je žena kao supruga u zavisnosti od toga kom znaku pripada. Ova tri znaka Zodijaka otkrivaju savršene partnerke i požrtvovane supruge. Koji su to znaci pogledajte u nastavku.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

RAK

Rakovi su poznati kao osećajna i osetljiva bića, a upravo je to ono što ih čini dobrim suprugama. Sposobnost da istinski vole čini ženu raka spremnom da učini sve za svog partnera. Žena rak uvek će se truditi da se svi oko nje osećaju dobro, a uz sve to odlična je domaćica i majka. Ono što bi mogao biti problem u odnosu sa ženom koja pripada ovom horoskopskom znaku je to što su žene rakovi sklone dramatizovanju stvari, ali niko nije savršen, zar ne? To je jednostavno ona, a muškarac koji je prihvati takvu može očekivati dobar brak, a ono što ona očekuje od svog muškarca je poštovanje, iskrenost i da bude uz nju.

Pročitajte i… Ovakvu ženu svaki muškarac želi da oženi: Da li se prepoznajete?

Kojim još znacima Zodijaka pripadaju savršene supruge pogledajte na sledećim stranama… 

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

LAV

Baš kao i žene rakovi, lavice znaju iskreno da vole. Njihov način je možda drugačiji, ali kada istinski vole one su iskrene i uz nju se možete osećati sigurno. Ona je hrabra, neustrašiva i neverovatno sposobna, a kada su deca u pitanju jako požrtvovana. Kao prava lavica, ona je ta koja čuva svoju porodicu, a od partnera očekuje da joj bude oslonac i podrška. Od lavice možete očekivati da vas obasipa nežnošću i pažnjom.

Pročitajte i… Tri horoskopska znaka sa kojima ne želite brak

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

JARAC

Žene jarčevi su teško dostupne, na prvi pogled i hladne, ali zapravo ispod maske koje ih kriju jako su emotivne. One su veoma odgovorne, požrtvovane i posvećene kada je posao u pitanju, a isto možete očekivati u braku sa njom. Kako su uglavnom u pitanju osobe koje vole tradiciju, porodica im je jako važna. Ona dobro zna kakvog čoveka ima pored sebe i koliko on vredi, zato će dati sve od sebe da iz njega izvuče ono najbolje. Kao majka, žena Jarac je stroga, ali pravedna. Sve što traži od svog partnera je da pokaže karakter i istrajnost, koji i sama pokazuje. Ljubav sa ženom koja pripada ovom znaku nije vatromet, ali jeste vatra koja će goreti kad sve ostale budu sagorele.

Pročitajte i… Ovaj Zodijak je ubedljivo najbolji muž

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Pripadnice ova tri horoskopska znaka su najbolje supruge”

  1. esma kaže:

    Slazem se za lavove posebno jer sve sto si ,u svakom pogledu jaci,druga crta je sigurno neznost i sve sto ide uz to.I kao i u zivotu uvek ima izuzetaka od pravila.Cak smatram da je i suvisno ovo naglasavati,ali za svaki slucaj.Za one cepidlake? svim dvojnicima svojim ,a ima ih i to mi je uvek snaga saljem poljupce!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.