Raskinuli ste, ali on je i dalje prisutan u vašem životu: 8 razloga zašto vam bivši šalje poruke

by | 16 avgusta, 2017

Iako više niste zajedno, on kao da je to zaboravio pa ne prestaje da zivka niti da šalje poruke. Šta se krije iza toga i zbog čega to radi?

Foto: Thinkstock

Iz navike

Poruka za “dobro jutro” i “laku noć” bila je deo njegove rutine i ne može da se oslobodi. Neobično mu je jer ne dobija više slatke jutarnje pozdrave, a i ne šalje nikome (još uvek) i zato jednostavno ima potrebu da vas na neki način aktivira u svom životu.

Nedostajete mu

Svakako najočigledniji razlog za slanje poruka nakon raskida i ne možete ga kriviti. Ljudi se brzo vezuju i osećaja nedostajanja će se svkako javiti bilo da je veza duga ili je trajala par meseci.

Pročitajte i … 6 faza kako da prebolite raskid!

Čuo je da imate nekog novog

Još uvek nema dokaza za to, a gde će dobiti najsigurniji odgovor nego od vas. U nekim slučajevima bivši momci osete potrebu da se ponovo vrate u vaš život baš kada čuju da ste nastavili dalje. Ne možete ga opet kriviti, jednostavno to je u ljudskoj prirodi.

Nešto ga je podsetilo na vas

S vremena na vreme, neke nas stvari podsete na bivše partnere i jednostavno imamo potrebu ako smo raskinuli na uljudni način. Takva poruka ne mora uvek imati neko duboko značenje.

Kliknite na sledeću stranicu…

Foto: Thinkstock

Želi da mu se vratite

On želi novu priliku i učiniće sve da je dobije. Tu pre svega mislimo na činjenicu da će biti ponizan, davati komplimente i stalno ispitivati kada ste slobodne za kafu.

Nema nikoga

Sve je u znaku zajedništva i romantike, a on nema nikog za maženje ispod ćebeta, odnosno za seks.

Želi da vas iznervira

Njegovo zivkanje i slanje poruka ima samo jednu svrhu: da vas iznervira jer se on oseća uznemireno, ljuto i frustrirano zbog odluke da prekinete s njim.

Treba mu vaš savet

Ako ste završili u dobrim odnosima, postoji velika šansa da će te s vremena na vreme pitati za neki savet, pomoć i uslugu. Koliko god to vama bilo čudno, njemu nije.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.