Šta je muškarcima bitnije kod žena od fizičkog izgleda

by | 3 novembra, 2020
sindrom petra pana

Šta je muškarcima bitnije – izgled ili harizma?

Iako smo u 21. veku, eri kada postoji čitava nauka o tome kako da se ljudima privlači i zadrži pažnja na vizualnom sadržaju; u kome postoje psihičke bolesti koje prositiču iz nezdovoljstva sopstvemi izgledom; eri kada je na ceni fizički izgled, postoje neke stvari, koje i pored svega toga, opstaju. To su one bitne osobine, koje nekada nepravedno stoje u drugom planu i čekaju da budu prepoznate.

Znamo da je lepota možda ta koja privuče pažnju, ali isto tako znamo i da ona bez šarma vrlo brzo postaje nevidljiva. Zato, drage naše dame, nikako ne treba gubiti nadu, jer čak iako nemate sampouzdanja u svoj izgled, ovo su večni kvaliteti koje ni jednog muškarca ne ostavljaju ravnodušnim. Verujte nam na reč! (Pročitaj: Ne, ne i ne! Ove stvari nikada ne treba raditi pre seksa)Iskrena ljubaznost

Ne samo prema njemu, nego i prema drugim ljudima. Iskrena ljubaznost je ona kojoj niko ne može odoleti.

Prizemnost

Muškarci vole žene koje ne misle da su „iznad“ drugih, sa obe noge stoje čvrsto na zemlji i sve ljude tretiraju sa poštovanjem.

Brižnost

Sviđa im se kada žena pokaže interes za njihove probleme, kada je zabrinuta za njihovo zdravlje. Kada su bolesni, vole da ih tetošu jer su i kod najmanje prehlade uvereni da stiže kraj sveta.

Smisao za humor

U pravom trenutku treba biti ozbiljan, ali takođe treba uvek imati vremena za šalu. Vesela i pozitivna žena sa smislom za humor uvek zadobije njihovu pažnju.

šta je muškarcima bitnije

Odlučnost

Sa jedne strane muškarci se boje samopouzdanih žena, ali s druge strane žele da njihova partnerka bude odlučna. Takvo ponašanje ukazuje na zrelost i sposobnost preuzimanja inicijative u trenutku kada je to potrebno.

Nezavisnost

Žena mora imati svoj život. U trenutku kada se ceo njen svet vrti oko partnera ona bespotrebno zanemari sebe. Upravo zato ne smemo odbacivati svoju nezavisnost. (Pročitaj: Šarmantan, ali hvalisav? Proverite da li je vaš partner narcis i zbrišite na vreme!)

Emocionalna inteligencija

Sposobnost izražavanja i kontrolisanja emocija, pravilno i pravovremeno reagovanje na tuđe emocije neki su od znakova emocionalne inteligencije koju muškarci i te kako cene.

Vernost

Baš kao i žene, muškarci takođe vole vernost. Osećaj da vam mogu verovati i pouzdati se u vas ne može se meriti ni sa čim.

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.